Huiswerkbegeleiding in Enschede | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding aan huis in Enschede

Vanaf 19 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding aan huis in Enschede

Zit uw kind soms te worstelen met het huiswerk? Is het overzicht kwijt of loopt uw kind soms vast bij bepaalde vakken? Dan is individuele huiswerkbegeleiding aan huis in Enschede een goed idee! Wij koppelen uw kind aan een student die recentelijk de middelbare schooltijd succesvol heeft doorlopen. Deze student weet waar uw kind tegenaan kan lopen en kan uw kind goed helpen om soepel het schooljaar door te komen. Met meer dan 20 jaar aan ervaring weten wij dat 1 à 2 uur huiswerkbegeleiding per week al het verschil kan maken!

Tarieven

U heeft al een maandelijks urenpakket vanaf €19 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Samen met de gevonden huiswerkbegeleider stemt u de afspraken af, zodat het altijd plaatsvindt op momenten het voor u en uw kind goed uitkomt. Doordat de huiswerkbegeleider maar een paar jaar ouder is dan uw kind en de begeleiding bij u thuis is, is de drempel tot het stellen van vragen zo laag mogelijk. Op deze manier wordt er snel ondervonden waar de problemen zich bevinden en kan er doelgericht gewerkt worden aan de probleemstof.

Interesse?

Om te zien wat de mogelijkheden voor u zijn, kunt u een gratis account aanmaken. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een online inschrijving te doen. Na de inschrijving gaan wij direct voor u op zoek! Vinden wij niemand, dan betaalt u ons ook niets. Echter, doordat er zowel een universiteit als een hogeschool in Enschede is, hebben wij veel mogelijkheden van bijlesgevers. Dit geldt niet alleen wanneer u in Enschede woont, maar ook in bijvoorbeeld Haaksbergen of Hengelo kunnen wij doorgaans huiswerkbegeleiding aan huis verzorgen.

Meer dan alleen huiswerkbegeleiding..

Uw kind krijgt direct na de inschrijving toegang tot onze gratis Leeromgeving. Hierin staan duizenden opgaven voor de moeilijkste vakken van de basisschool en middelbare school. Zo heeft uw kind veel extra oefenstof om zich goed voor te bereiden op bijvoorbeeld aankomende toetsen. Wij ondersteunen onze studenten door middel van een didactisch platform. Deze is ontwikkeld door ons academisch team van onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Dit team houdt ook actief contact met u om er zeker van te zijn dat de klik er is tussen uw kind en de student en dat alles verder naar wens verloopt.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Enschede en examentraining in Enschede.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!