Huiswerkbegeleiding Middelburg | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele huiswerkbegeleiding in Middelburg

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele huiswerkbegeleiding in Middelburg

Bent u op zoek naar huiswerkbegeleiding voor uw zoon of dochter? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar aan ervaring weten wij dat er veel kinderen zijn van zowel de middelbare school als de basisschool, die behoefte hebben aan een steuntje in de rug. Wij hebben een groot bestand van studenten die graag bij u aan huis komen om op individuele basis huiswerkbegeleiding te geven.

Huiswerkbegeleiding door een student

De student komt bij u aan huis en gaat samen met uw kind bekijken wat er allemaal voor school moet gebeuren. Dat kan het aanbrengen van structuur zijn, het maken van huiswerk, overhoren of het plannen van de agenda. De studenten staan nog dicht bij de leerling en de lesstof, omdat wij recentelijk ook de middelbare school hebben afgemaakt. Hierdoor gaat de kennisoverdracht vaak erg soepel en groeit het zelfvertrouwen van uw kind snel. Onze ervaring is dat met 1 à 2 uur individuele huiswerkbegeleiding per week de cijfers op school al snel veel hoger worden.

Snel van start

Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, kan er direct een inschrijving gedaan worden. Tijdens de inschrijving geeft u aan wat u belangrijk vindt met betrekking tot de huiswerkbegeleiding. Op basis hiervan gaan wij aan de slag en vinden wij vaak snel een geschikte student voor u. Dit gebeurt niet alleen wanneer u in Middelburg woont. Ook in de omliggende dorpen, zoals Goes of Vlissingen, hebben wij mogelijkheden. Vinden wij daar geen student? Dan was de zoektocht geheel gratis, aangezien wij nooit zoekkosten rekenen.

Betaalbare huiswerkbegeleiding met veel extra service

Een uur huiswerkbegeleiding kost tussen €19 en €28 per uur. Hiervoor krijgt u niet alleen een student, maar ook na inschrijving direct toegang tot de Leeromgeving met duizenden gratis oefenopgaven. Daarnaast ondersteunt ons academische team met onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog onze studenten door middel van een didactisch platform. Hierop staan diverse artikelen met betrekking tot het geven van huiswerkbegeleiding, zodat de student zijn of haar vaardigheden blijft ontwikkelen.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Middelburg en examentraining in Middelburg.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!