Huiswerkbegeleiding in Tilburg | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele huiswerkbegeleiding in Tilburg

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele huiswerkbegeleiding in Tilburg

Heeft uw kind wat extra hulp nodig bij het plannen, structureren en maken van het huiswerk? Dan biedt StudentsPlus dé oplossing in de vorm van individuele huiswerkbegeleiding aan huis! Met deze vorm van begeleiding is alle aandacht op uw kind gericht, in tegenstelling tot bij een vol klaslokaal. Daarnaast wordt ook geholpen bij het ‘leren leren’, zodat de voorbereiding op proefwerken ook wordt geoptimaliseerd.

All-in tarieven voor huiswerkbegeleiding

Onze tarieven liggen tussen de € 22,- en € 31,- per uur, afhankelijk van het aantal afgenomen uren. Aangezien wij nooit inschrijf- of zoekkosten hanteren, betaalt u bij ons geen andere kosten. Een eventuele reistijdvergoeding is bij ons geheel vrijwillig. De facturatie geschiedt bij altijd achteraf en wij werken zonder een opzegtermijn. Mocht de huiswerkbegeleiding dus niet meer nodig zijn, dan kunt u er direct per de aankomende kalendermaand mee stoppen.

Wat kunt u van ons verwachten?

StudentsPlus zoekt aan de hand van al uw wensen en voorkeuren een passende huiswerkbegeleider, wat dankzij onze 22 jaar ervaring meestal binnen 2 werkdagen lukt. Is er geen klik? Dan gaan wij direct op zoek naar een vervangende huiswerkbegeleider! Wij staan ‘s avonds en zelfs op de zaterdag klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze jeugdpsycholoog en pedagoog zijn er daarnaast om de huiswerkbegeleiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Zij hebben ook een didactische platform ontwikkeld dat onze huiswerkbegeleiders kunnen raadplegen. Tot slot kunt u naast de huiswerkbegeleiding uren ook gratis gebruik maken van onze online Leeromgeving. Hier kan uw kind oefenen met duizenden oefenopgaven voor de meest aangevraagde bijlesvakken, zodat eventuele vakinhoudelijke achterstanden ook zo snel mogelijk kunnen worden weggewerkt.

Voorkeuren doorgeven en direct starten

Voordat wij een zoektocht kunnen starten, vragen we u allereerst om een een StudentsPlus-account aan te maken. Op uw account kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarin wij stapsgewijs al uw wensen en voorkeuren achterhalen. Op basis hiervan starten wij direct een zoektocht en kunnen we u doorgaans binnen 2 werkdagen een passende huiswerkbegeleider aanbieden. Overigens kunnen we vaak ook in omliggende steden van Tilburg (inclusief het Reeshof) passende ondersteuning bieden, zoals in Goirle, Berkel-Enschot en Oisterwijk.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Tilburg en examentraining in Tilburg.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!