Huiswerkbegeleiding in Tilburg | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele huiswerkbegeleiding in Tilburg

Heeft uw kind wat extra hulp nodig bij het plannen, structureren en maken van het huiswerk? Dan biedt StudentsPlus dé oplossing in de vorm van individuele huiswerkbegeleiding aan huis! Met deze vorm van begeleiding is alle aandacht op uw kind gericht, in tegenstelling tot bij een vol klaslokaal. Daarnaast wordt ook geholpen bij het ‘leren leren’, zodat de voorbereiding op proefwerken ook wordt geoptimaliseerd.

All-in tarieven voor huiswerkbegeleiding

Onze tarieven liggen tussen de € 17,- en € 25,- per uur, afhankelijk van het aantal afgenomen uren. Aangezien wij nooit inschrijf- of zoekkosten hanteren, betaalt u bij ons geen andere kosten. Een eventuele reistijdvergoeding is bij ons geheel vrijwillig. De facturatie geschiedt bij altijd achteraf en wij werken zonder een opzegtermijn. Mocht de huiswerkbegeleiding dus niet meer nodig zijn, dan kunt u er direct per de aankomende kalendermaand mee stoppen.

Wat kunt u van ons verwachten?

StudentsPlus zoekt aan de hand van al uw wensen en voorkeuren een passende huiswerkbegeleider, wat dankzij onze 19 jaar ervaring meestal binnen 5 werkdagen lukt. Is er geen klik? Dan gaan wij direct op zoek naar een vervangende huiswerkbegeleider! Wij staan ‘s avonds en zelfs op de zaterdag klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze jeugdpsycholoog en pedagoog zijn er daarnaast om de huiswerkbegeleiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Zij hebben ook een didactische platform ontwikkeld dat onze huiswerkbegeleiders kunnen raadplegen. Tot slot kunt u naast de huiswerkbegeleiding uren ook gratis gebruik maken van onze online Leeromgeving. Hier kan uw kind oefenen met duizenden oefenopgaven voor de meest aangevraagde bijlesvakken, zodat eventuele vakinhoudelijke achterstanden ook zo snel mogelijk kunnen worden weggewerkt.

Voorkeuren doorgeven en direct starten

Voordat wij een zoektocht kunnen starten, vragen we u allereerst om een een StudentsPlus-account aan te maken. Op uw account kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarin wij stapsgewijs al uw wensen en voorkeuren achterhalen. Op basis hiervan starten wij direct een zoektocht en kunnen we u doorgaans binnen 5 werkdagen een passende huiswerkbegeleider aanbieden. Overigens kunnen we vaak ook in omliggende steden van Tilburg (inclusief het Reeshof) passende ondersteuning bieden, zoals in Goirle, Berkel-Enschot en Oisterwijk.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Tilburg en examentraining in Tilburg.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.