Huiswerkbegeleiding in Utrecht | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Huiswerkbegeleiding aan huis in Utrecht

Is individuele huiswerkbegeleiding aan huis in Utrecht iets nieuws? Voor StudentsPlus niet! Wij bieden al 17 individuele huiswerkbegeleiding aan huis en kunnen leerlingen zo helpen bij het plannen, structureren en verbeteren van het huiswerk. Ook helpt de huiswerkbegeleider bij het voorbereiden en efficiënt leren van aankomende proefwerken, zodat de cijfers weer snel de weg omhoog in kunnen slaan.

Komt mijn kind in aanmerking voor huiswerkbegeleiding?

Bij StudentsPlus komt iedere leerling in aanmerking voor huiswerkbegeleiding. Mocht het zo zijn dat uw kind ook vastloopt bij een of meerdere schoolvakken, dan zullen wij iemand gaan zoeken die ook inhoudelijk heel diep op de betreffende vakken kan ingaan. Door ons grote netwerk aan huiswerkbegeleiders in Utrecht, kunnen we vaak ook in omliggende steden zoals Bilthoven, de Bilt, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten passende begeleiding aan huis verzorgen.

Onze huiswerkbegeleiding is:

Daarnaast steunen wij de huiswerkbegeleider waar nodig en houden wij een vinger aan de pols, zodat alles goed verloopt. Bent u onverhoopt niet tevreden over de bijlesgever? Dan starten wij direct de zoektocht naar een vervanger!

Wanneer kan ik starten?

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u eerst om een StudentsPlus-account aan te maken. Op uw account kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarin u alle wensen en voorkeuren kunt aangeven. Bij elkaar zal dit zo’n 10 minuten van uw tijd innemen, maar hierdoor kunnen wij wel zo gericht mogelijk voor u op zoek. Doorgaans kunnen we u hierna binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever aanbieden. Is er geen klik? Dan gaan wij op zoek naar een nieuwe huiswerkbegeleider! Onze zoektocht naar een bijlesgever is altijd gratis, ook wanneer wij niemand kunnen vinden.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Utrecht, studiebegeleiding in Utrecht en examentraining in Utrecht.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.