Huiswerkbegeleiding Maastricht | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding aan huis in Maastricht

Vanaf 22 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding aan huis in Maastricht

Loopt uw zoon of dochter soms vast bij het maken van het huiswerk? Zoekt u iemand die naast uw kind gaat zitten en hem of haar gaat overhoren of gaat helpen met het huiswerk? Dan hebben wij precies wat u zoekt! StudentsPlus biedt individuele huiswerkbegeleiding aan bij u aan huis in Maastricht. Doordat de huiswerkbegeleiding individueel is en niet in een groepje of klasje, wordt er efficiënt gewerkt en al snel vooruitgang geboekt. Door de aanwezigheid van de Universiteit Maastricht zijn er veel studenten die in Maastricht en omgeving wonen. Hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd van enthousiaste studenten die uw kind graag helpen met het huiswerk.

Aanvragen van huiswerkbegeleiding

Om huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus aan te vragen is de eerste stap het aanmaken van een gratis account en een inschrijving te doen. Tijdens de inschrijving geeft u aan wat uw wensen en voorkeuren zijn met betrekking tot de huiswerkbegeleiding. Met deze informatie gaan wij meteen op zoek en doorgaans hebben we binnen 2 werkdagen een geschikte huiswerkbegeleider gevonden. Dat geldt niet alleen wanneer u in Maastricht woont, maar ook wanneer u in een omliggend dorp woont als bijvoorbeeld Bunde of Gronsveld. Kunnen wij daar niemand voor u vinden, dan bent u ons uiteraard geen kosten verschuldigd.

Tarieven en service

De tarieven voor individuele huiswerkbegeleiding beginnen al vanaf €22 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal maandelijkse uren. Wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten en zoeken kosteloos een vervangende bijlesgever bij geen klik. Als service heeft ons team in de online Leeromgeving duizenden oefenopgaven opgesteld voor uw zoon of dochter voor de meeste schoolvakken. Door het hoofdkantoor is er een didactisch platform ontwikkeld om zo de huiswerkbegeleider voldoende bagage mee te geven om de huiswerkbegeleiding tot een succes te maken. Verder houdt ons team nauw contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Maastricht en examentraining in Maastricht.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!