Huiswerkbegeleiding in Den Haag | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Heeft uw zoon of dochter extra hulp nodig bij het maken van het huiswerk? Dan is uw kind niet de enige! Er zijn veel leerlingen van zowel de basisschool als de middelbare school die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het plannen van het huiswerk of bij het maken hiervan. Wij zijn al meer dan 19 jaren actief in Den Haag en wij weten dat 1 à 2 uur individuele huiswerkbegeleiding vaak al voldoende is om de cijfers te zien verbeteren.

Huiswerkbegeleiding aan huis door een student

Door de aanwezigheid van de Haagse Hogeschool en InHolland zijn er veel studenten welke studeren in Den Haag. Daarnaast zijn er veel studenten die in Den Haag wonen, maar bijvoorbeeld in Delft of Leiden studeren. Zij zijn uitermate geschikt om de huiswerkbegeleiding te verzorgen bij u aan huis. Doordat de huiswerkbegeleiding individueel is leert de student uw kind kennen en weet diegene precies waar bij uw kind op gelet moet worden.

Snel starten met huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding krijgen via StudentsPlus is eenvoudig en snel online te regelen. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, ziet u meteen wat de mogelijkheden bij u in de directe omgeving zijn. Met het account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u al uw wensen kunt doorgeven net betrekking tot de huiswerkbegeleider. Door het grote aanbod aan studenten kunnen wij niet alleen in Den Haag snel iemand vinden, maar ook in de omliggende dorpen als Voorburg, Zoetermeer en Wassenaar hebben wij veel mogelijkheden. Doorgaans duurt onze zoektocht maximaal 2 werkdagen. Kunnen wij onverhoopt toch niemand voor u vinden, dan bent u ons niets verschuldigd.

Betaalbare huiswerkbegeleiding met veel extra’s

De uurtarieven voor huiswerkbegeleiding variëren tussen €17 en €25, afhankelijk van het gekozen aantal uren. U krijgt hiervoor niet alleen huiswerkbegeleiding, maar ook:

  • Toegang tot de online Leeromgeving;
  • Didactische ondersteuning voor de huiswerkbegeleiders;
  • Een academisch team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog die actief contact met u houdt en de kennis en kunde van de studenten controleert.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Den Haag, studiebegeleiding in Den Haag en examentraining in Den Haag

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

19 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.