Individuele huiswerkbegeleiding in Amsterdam Oost

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis in Amsterdam Oost

Woont u in stadsdeel Oost en bent u op zoek naar bent u op zoek naar individuele huiswerkbegeleiding? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres. Naast de huiswerkbegeleiders die al in Amsterdam Oost wonen, geven ook veel huiswerkbegeleiders uit het centrum huiswerkbegeleiding aan leerlingen die in Oost wonen. Deze studenten studeren meestal aan de VU of UvA en hebben minimaal een 7 gehaald voor de vakken waarin zij huiswerkbegeleiding willen geven.

Huiswerkbegeleiding via StudentsPlus: individueel en aan huis

Met meer dan 17 jaar aan ervaring, weten wij dat de huiswerkbegeleiding het beste individueel kan plaatsvinden in een vertrouwde omgeving. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding aan huis. Deze huiswerkbegeleiding wordt gegeven door een student, vaak van de UvA of van de VU. De student heeft onlangs zelf de middelbare school doorlopen en weet precies waar uw kind tegenaan kan lopen. Onze huiswerkbegeleiders worden ondersteund door een academisch team van onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog. Zij hebben een didactisch platform gemaakt speciaal voor de huiswerkbegeleiders en staan altijd voor u en de huiswerkbegeleider klaar, mochten er vragen zijn. Ons team houdt nauw contact met u en zal u na verloop van tijd bellen om te kijken of alles naar wens verloopt.

Hoe krijg ik huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding regelen via StudentsPlus is erg makkelijk. De eerste stap is het aanmaken van een gratis account. Hier kunt u aangeven of het alleen gaat om huiswerkbegeleiding of dat er toch nog gelet moet worden op een specifiek vak of een combinatie hiervan. Daarna kunt u tijdens de inschrijving uw voorkeuren en wensen doorgeven. Wij kennen geen wachtlijsten waardoor we gelijk de zoektocht kunnen starten. Doorgaans hebben dan binnen 5 dagen de ideale huiswerkbegeleider voor u gevonden. Vinden wij niemand onverhoopt toch geen begeleider? Dan betaalt u ons uiteraard niets. 

Flexibel in te delen

Met meer dan 17 jaar aan ervaring, weten we dat 1 of 2 uur huiswerkbegeleiding per week al voldoende kan zijn om meer structuur te krijgen in het huiswerk. Daarnaast merken we vaak dat het zelfvertrouwen van de leerling wordt verbeterd, wat weer terug te zien is in de behaalde cijfers. De tarieven voor huiswerkbegeleiding aan huis beginnen al bij €17 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren per maand. U bepaalt zelf de indeling van de uren, waardoor het altijd plaatsvindt op dagen en tijden die voor u en uw kind het beste uitkomen. 

Meer dan alleen een huiswerkbegeleider

Naast uw vaste huiswerkbegeleider, krijgen u en uw kind na de inschrijving direct toegang tot onze Leeromgeving. Deze Leeromgeving bevat duizenden opgaven voor de moeilijkste vakken van de middelbare school, zoals wiskunde, natuurkunde en economie. Zo kan er ook buiten de contactmomenten met de huiswerkbegeleider om nog geoefend worden met de stof. 

Bijles

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Amsterdam Oost.

Geen wachtlijsten

We hebben vaak binnen een paar dagen een geschikte examentrainer gevonden.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Maandelijks opzegbaar

Geen opzegtermijn, alleen de maand waarin wordt opgezegd, nog netjes afmaken.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.