Bijles geschiedenis in Tilburg | Vanaf €22,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles geschiedenis aan huis in Tilburg

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles geschiedenis aan huis in Tilburg

Geschiedenis is een vak dat erg lastig kan zijn. In welk jaar viel Duitsland Polen binnen? Wie heeft Willem van Oranje doodgeschoten? Wat was de aanleiding van de Eerste Wereldoorlog? StudentsPlus Tilburg helpt door middel van individuele bijles! De bijlesgever kan uw zoon of dochter helpen met het leggen van verbanden, het scheiden van hoofd- en bijzaken in een tekst en het maken van een tijdlijn waaraan verschillende gebeurtenissen gekoppeld kunnen worden.

Bijles via StudentsPlus

Onze bijlesgevers zijn studenten aan hbo of universiteit, komen bij u uit de buurt en hebben een 7 of hoger gehaald voor geschiedenis op de middelbare school. Wij maken vooraf met al onze bijlesgevers kennis en zij krijgen toegang tot ons didactisch platform, zodat ze hun didactische vaardigheden kunnen blijven bijschaven. Nadat de bijlessen zijn opgestart, houden wij contact met u om de voortgang te monitoren. Zo vinden wij het belangrijk dat de klik tussen uw zoon of dochter en de bijlesgever goed is en dat de uitleg van de bijlesgever aansluit bij wat uw kind nodig heeft. Is de match onverhoopt niet optimaal, dan gaan wij direct voor u op zoek naar iemand anders.

Hoe krijg ik een bijlesgever?

U kunt beginnen door een persoonlijk account aan te maken. Hier ziet u meteen wat de mogelijkheden zijn bij u in de buurt. Verder heeft u hier de mogelijkheid om meteen een gratis online inschrijving te doen. Nadat de inschrijving is afgerond, hebben wij voldoende gegevens om op zoek te gaan. Dit duurt meestal maximaal 2 werkdagen. Mochten wij niemand kunnen vinden, dan betaalt u ons niets.

Wat zijn de kosten van de bijlessen?

Het uurtarief varieert tussen €22 en €31. Dit is afhankelijk van het aantal uren bijles dat u per maand wilt afnemen. U kunt maandelijks de bijlessen wijzigen of opzeggen. Er zijn dus geen lange opzegtermijnen.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst