Bijles geschiedenis in Tilburg | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles geschiedenis aan huis in Tilburg

Geschiedenis is een vak dat erg lastig kan zijn. In welk jaar viel Duitsland Polen binnen? Wie heeft Willem van Oranje doodgeschoten? Wat was de aanleiding van de Eerste Wereldoorlog? StudentsPlus Tilburg helpt door middel van individuele bijles! De bijlesgever kan uw zoon of dochter helpen met het leggen van verbanden, het scheiden van hoofd- en bijzaken in een tekst en het maken van een tijdlijn waaraan verschillende gebeurtenissen gekoppeld kunnen worden.

Bijles via StudentsPlus

Onze bijlesgevers zijn studenten aan hbo of universiteit, komen bij u uit de buurt en hebben een 7 of hoger gehaald voor geschiedenis op de middelbare school. Wij maken vooraf met al onze bijlesgevers kennis en zij krijgen toegang tot ons didactisch platform, zodat ze hun didactische vaardigheden kunnen blijven bijschaven. Nadat de bijlessen zijn opgestart, houden wij contact met u om de voortgang te monitoren. Zo vinden wij het belangrijk dat de klik tussen uw zoon of dochter en de bijlesgever goed is en dat de uitleg van de bijlesgever aansluit bij wat uw kind nodig heeft. Is de match onverhoopt niet optimaal, dan gaan wij direct voor u op zoek naar iemand anders.

Hoe krijg ik een bijlesgever?

U kunt beginnen door een persoonlijk account aan te maken. Hier ziet u meteen wat de mogelijkheden zijn bij u in de buurt. Verder heeft u hier de mogelijkheid om meteen een gratis online inschrijving te doen. Nadat de inschrijving is afgerond, hebben wij voldoende gegevens om op zoek te gaan. Dit duurt meestal maximaal 5 werkdagen. Mochten wij niemand kunnen vinden, dan betaalt u ons niets.

Wat zijn de kosten van de bijlessen?

Het uurtarief varieert tussen €17 en €25. Dit is afhankelijk van het aantal uren bijles dat u per maand wilt afnemen. U kunt maandelijks de bijlessen wijzigen of opzeggen. Er zijn dus geen lange opzegtermijnen.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst