Bijles Nederlands in Tilburg | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Nederlands in Tilburg

Woont u in Tilburg (of in Goirle, Oisterwijk of een andere plaats in de buurt van de stad) en heeft uw zoon of dochter moeite met de Nederlandse taal? Dan bent u bij StudentsPlus Tilburg aan het juiste adres voor individuele bijles! Wij hebben gedurende de 19 jaar dat wij bestaan een groot bestand ontwikkeld van enthousiaste bijlesgevers in Tilburg. Zij geven de bijlessen bij u thuis. U overlegt zelf met de bijlesgever wanneer de bijlessen plaatsvinden.

Hoe vraag ik bijles aan?

De eerste stap in het bijlesproces is het aanmaken van een gratis account. U ziet dan direct wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt uw zoon of dochter dan meteen online inschrijven. Wij weten dat de bijlessen vaak op korte termijn nodig zijn en daarom hanteren wij geen wachtlijsten: wij gaan direct op zoek naar een geschikte bijlesgever. Deze zoektocht duurt doorgaans niet langer dan 5 dagen. Wanneer wij een bijlesgever hebben gevonden, krijgt u de gegevens van de student en kan de eerste bijles ingepland worden.

Bijlestarieven

Het uurtarief varieert tussen €17 en €25, afhankelijk van het gekozen aantal maandelijkse uren. Uit ervaring weten we dat met 1 à 2 uur bijles per week, al snel een positief resultaat wordt geboekt. Daarom zijn onze urenpakketten aanpasbaar en opzegbaar tot op de laatste dag van de huidige maand, zodat het per de eerste van de nieuwe maand gelijk stil staat. 

Méér dan alleen een bijlesgever

Uiteraard controleren wij de kennis van onze bijlesgevers en hebben wij een persoonlijk intakegesprek met hen. Om onze bijlesgevers zo goed mogelijk te begeleiden, krijgen zij toegang tot ons didactisch platform. Daarnaast krijgt uw zoon of dochter na de inschrijving direct toegang tot meer dan 2.500 oefenopgaven voor Nederlands. Ons professionele team met onder meer een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog houdt daarnaast contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst