Bijles Duits in Tilburg | Vanaf €22,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Duits aan huis in Tilburg

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Duits aan huis in Tilburg

Heeft uw kind moeite met de naamvallen of werkwoordsvervoegingen in het Duits? Dan bent u bij StudentsPlus Tilburg op de juiste plek. Al meer dan 21 jaar bemiddelen wij in bijles en wij hebben in deze tijd een groot netwerk aan bijlesgevers opgebouwd. Of het nu gaat om het leren van de eerste woordjes of het verklaren van een tekst op B2-niveau: op elk niveau kunnen wij u helpen.

Hoe werkt bijles?

Al vanaf €19 per uur kan uw zoon of dochter individuele bijles volgen bij u thuis. Om dit in gang te zetten, hoeft u alleen maar een account aan te maken en vervolgens de inschrijving van uw zoon of dochter af te ronden.

Op basis van de gegevens in de inschrijving, gaan we op zoek naar een bijlesgever bij u in de buurt. Dit zijn meestal studenten van hbo of universiteit, die op de middelbare school goed waren in Duits en nog steeds erg enthousiast zijn over dit vak. Doorgaans kunnen we u binnen 2 werkdagen de contactgegevens van deze bijlesgever toesturen, waarna u zelf een kennismakingsafspraak kunt maken.

Omdat de bijlessen individueel zijn, kan uw zoon of dochter precies aangeven waar hij of zij bij geholpen moet worden. Omdat wij werken met flexibele urenpakketten, kunnen de bijlessen naar behoefte uitgebreid of afgebouwd worden en iedere kalendermaand opgezegd worden. U zit dus niet voor de rest van het schooljaar aan de bijlessen vast.

De kracht van StudentsPlus

Met de keuze voor StudentsPlus bent u verzekerd van:

 • persoonlijke aandacht, zowel door de bijlesgever als door de medewerkers van het hoofdkantoor van StudentsPlus;
 • flexibiliteit: niet alleen de pakketuren zijn maandelijks aan te passen, maar ook wisselen van bijlesgever is eenvoudig mogelijk, bijvoorbeeld als er hulp nodig is voor een ander vak;
 • professionaliteit: er staat een team achter onze bijlesgevers, dat onder meer een didactisch platform heeft ontwikkeld voor uw bijlesgever.

Over de bijlesgever

De bijlesgevers van StudentsPlus worden bij hun inschrijving gescreend, zowel op vakinhoudelijke kennis als op sociale en communicatieve vaardigheden. Voor iedere aanvraag zoeken wij de bijlesgever die het beste bij de hulpvraag past.
De klik tussen uw kind en de bijlesgever is voor ons van groot belang. Klikt het niet, dan kunt u dit aangeven. Wij gaan dan direct op zoek naar iemand die beter bij uw zoon of dochter past.

Enthousiast? Maak dan een account aan!

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst