Bijles scheikunde in Tilburg | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles scheikunde in Tilburg

“Wat is het verschil tussen een kookpunt en een kooktraject?” “Waaruit bestaat een molecuul?” Als uw kind moeite heeft met scheikunde, kunnen dit vragen zijn waar hij of zij mee worstelt. Individuele bijles aan huis biedt hiervoor uitkomst! Onze bijlesgevers hebben recentelijk eindexamen gedaan in scheikunde en wonen of studeren nu in Tilburg. Deze studenten hebben bij ons aangegeven dat ze het een uitdaging vinden om samen met een leerling aan de slag te gaan met dit vak. 

Bijles scheikunde bij StudentsPlus

Als uw zoon of dochter veel tijd kwijt is met het begrijpen van de scheikundestof, dan kan anderhalf of twee uur individuele bijles per week erg effectief zijn. StudentsPlus draagt zorg voor alle randzaken. Hierbij kunt u denken aan de administratieve afhandeling, de werving en selectie van geschikte bijlesgevers, de ondersteuning van de bijlesgevers door middel van een didactisch platform en de evaluatie van de bijlessen met u. 

Tarieven voor bijles

U heeft al een bijlesgever vanaf €17 per uur, afhankelijk van het gekozen urenpakket. Naast de bijlesgever krijgt uw kind ook toegang tot onze Leeromgeving met daarin meer dan 1.000 oefenopgaven voor scheikunde. Zo kan uw kind ook buiten de bijlessen om extra oefenen.

Geïnteresseerd?

Wanneer u wilt weten wat wij nu concreet voor u kunnen betekenen, dan kunt u een vrijblijvend account aanmaken. U krijgt direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw kind. Ook kunt u uw kind meteen inschrijven, zodat wij direct de zoektocht kunnen starten Deze duurt doorgaans maximaal 5 dagen en u ontvangt de contactgegevens van de bijlesgever. Kunnen wij onverhoopt toch niemand vinden, dan bent u ons niets verschuldigd. En klikt het niet met de gevonden bijlesgever, dan zoeken wij direct iemand anders.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst