Bijles Frans in Tilburg | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Frans in Tilburg: aan huis en individueel

Op zoek naar bijles Frans? Wij verzorgen al 19 jaar bijles door heel Nederland, dus ook in Tilburg!

Wie geeft de bijles?

StudentsPlus werkt met studenten welke wonen en/of studeren in Tilburg, aan het hbo of aan de Tilburg University. Zij hebben een 7 of hoger voor Frans op hun cijferlijst behaald. Voordat zij beginnen als bijlesgever hebben ze eerst een intakegesprek bij ons, zodat wij een beeld kunnen vormen van hun sociale en communicatieve vaardigheden. Daarna ondersteunen wij de studenten gedurende hun hele bijlescarrière met een didactisch platform.

Bijles thuis, is dat mogelijk?

Absoluut! Bij StudentsPlus weten wij dat dit de beste manier is om bijles te geven. In een vertrouwde omgeving is het voor de leerling makkelijker om te concentreren en informatie op te nemen. Doordat Tilburg een universiteitsstad is, hebben wij er veel bijlesgevers zitten. Maar ook in omliggende plaatsen, zoals Oisterwijk, Goirle en Berkel-Enschot, lukt het ons vaak om de bijlessen aan huis te organiseren.

Wat als het niet klikt?

Een goede klik op persoonlijk en didactisch vlak is erg belangrijk voor goede resultaten. Als blijkt dat er geen goede klik is, kunt u dit bij ons aangeven en dan gaan wij gelijk op zoek naar iemand anders.

Waarom bijles via StudentsPlus?

Een keuze voor StudentsPlus betekent een keuze voor persoonlijke aandacht. Het houdt bij ons niet op na de koppeling. We houden persoonlijk contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt.
StudentsPlus staat ook voor flexibiliteit. In veel gevallen zijn de bijlessen van tijdelijke aard. U kunt bij ons daarom gemakkelijk maandelijks opzeggen of de bijlessen wijzigen. Afhankelijk van het aantal uur dat u bij ons afneemt, ligt het uurtarief tussen €17 en €25.

Hoe werkt het verder?

De eerste stap is het aanmaken van een account. Op deze manier heeft u toegang tot een persoonlijke pagina. Via deze pagina kunt u gelijk beginnen met de inschrijving. Hier kunt u aangeven wat uw wens is voor wat betreft het aantal uren, de locatie en de probleemstof. Met deze gegevens starten wij direct onze zoektocht naar iemand die precies aansluit op deze omschrijving. Dit is veelal binnen 5 dagen geregeld, zodat de bijlessen op zo kort mogelijke termijn kunnen beginnen.
Vinden wij onverhoopt niemand? Dan werken wij op basis van “no cure, no pay” en brengen wij geen kosten in rekening.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst