Bijles Latijn in Tilburg | Vanaf €22,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Latijn in Tilburg

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Latijn in Tilburg

Veel leerlingen op het gymnasium hebben moeite met het vak Latijn. StudentsPlus helpt hierbij door middel van individuele bijles bij u aan huis! Onze bijlesgevers zijn (veelal universitair) studenten die zelf nog niet zo lang geleden eindexamen hebben gedaan in Latijn en hier een 7 of hoger voor hebben gehaald. Zij kennen de grammaticale struikelblokken, kunnen uit de voeten met de verschillende stijlfiguren die de taal rijk is en weten vaak veel leuke tips en trucs. 

Eenvoudig bijles aanvragen

Wanneer u wilt weten of wij ook studenten bij u in de buurt hebben, kunt u een gratis account aanmaken. U ziet dan direct wat wij u te bieden hebben en u kunt hier ook een inschrijving doen. Tijdens deze inschrijving geeft u uw voorkeuren en wensen aan. Op basis hiervan zoeken wij direct de meest geschikte student voor u. Het zoeken duurt normaal gesproken niet langer dan 5 werkdagen. 

Meer dan alleen een bijlesgever..

U krijgt niet alleen een bijlesgever, maar ook een enthousiast en ervaren team dat klaar staat om u te helpen. De bijlesgever moet namelijk niet alleen kennis hebben van de Latijnse taal, maar deze kennis ook kunnen overbrengen. Om deze reden hebben wij onder anderen een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog in dienst, die een didactisch platform hebben gemaakt voor de bijlesgevers. Hierin staan veel handvatten om van de bijles een succes te maken. Nadat de bijlesgever is gevonden, houden wij nauw contact met u. We zijn namelijk erg benieuwd hoe de bijlessen bevallen en of wij een goede match hebben gemaakt. Is dat niet het geval, dan gaan we gratis weer voor u op zoek.

Tarieven

U krijgt al bijles van een student van StudentsPlus vanaf €22 per uur. Met een of twee uur bijles per week zult u al zien dat de cijfers voor het vak omhoog gaan. U betaalt bij ons achteraf en wij werken niet met inschrijf- of administratiekosten. U kunt maandelijks het urenpakket aanpassen of opzeggen.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst