Bijles Latijn in Tilburg | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Latijn in Tilburg

Veel leerlingen op het gymnasium hebben moeite met het vak Latijn. StudentsPlus helpt hierbij door middel van individuele bijles bij u aan huis! Onze bijlesgevers zijn (veelal universitair) studenten die zelf nog niet zo lang geleden eindexamen hebben gedaan in Latijn en hier een 7 of hoger voor hebben gehaald. Zij kennen de grammaticale struikelblokken, kunnen uit de voeten met de verschillende stijlfiguren die de taal rijk is en weten vaak veel leuke tips en trucs. 

Eenvoudig bijles aanvragen

Wanneer u wilt weten of wij ook studenten bij u in de buurt hebben, kunt u een gratis account aanmaken. U ziet dan direct wat wij u te bieden hebben en u kunt hier ook een inschrijving doen. Tijdens deze inschrijving geeft u uw voorkeuren en wensen aan. Op basis hiervan zoeken wij direct de meest geschikte student voor u. Het zoeken duurt normaal gesproken niet langer dan 5 werkdagen. 

Meer dan alleen een bijlesgever..

U krijgt niet alleen een bijlesgever, maar ook een enthousiast en ervaren team dat klaar staat om u te helpen. De bijlesgever moet namelijk niet alleen kennis hebben van de Latijnse taal, maar deze kennis ook kunnen overbrengen. Om deze reden hebben wij onder anderen een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog in dienst, die een didactisch platform hebben gemaakt voor de bijlesgevers. Hierin staan veel handvatten om van de bijles een succes te maken. Nadat de bijlesgever is gevonden, houden wij nauw contact met u. We zijn namelijk erg benieuwd hoe de bijlessen bevallen en of wij een goede match hebben gemaakt. Is dat niet het geval, dan gaan we gratis weer voor u op zoek.

Tarieven

U krijgt al bijles van een student van StudentsPlus vanaf €17 per uur. Met een of twee uur bijles per week zult u al zien dat de cijfers voor het vak omhoog gaan. U betaalt bij ons achteraf en wij werken niet met inschrijf- of administratiekosten. U kunt maandelijks het urenpakket aanpassen of opzeggen.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst