Bijles wiskunde in Delft - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles wiskunde in Delft

Uw kind is zeker niet de enige die moeite heeft met wiskunde en hiervoor extra hulp nodig heeft. Wiskunde is het meest aangevraagde vak bij StudentsPlus Delft en dit maakt dat wij door ons 17 jarig bestaan inmiddels enorm veel ervaring hebben opgedaan met het verzorgen van bijles wiskunde. Door de TU in Delft hebben wij veel bijlesgevers die uw kind graag aan huis willen helpen door middel van individuele bijles. Tijdens de bijlessen wordt precies gewerkt aan hetgeen waar uw kind moeite mee heeft. Voor alle soorten wiskunde (A, B, C of D) hebben wij ook nog extra oefenopgaven ontwikkeld in onze Leeromgeving.

Meer dan alleen bijles.. 

Onze studenten hebben recentelijk nog hun middelbare schooldiploma behaald en staan daardoor dicht bij de leerling en de stof. Doorgaans volgen ze op dit moment een technische studie waarbij ze nog veel bezig zijn met alle soorten wiskunde. Zij kunnen zich goed inleven in de belevingswereld van de leerling en de wiskundestof op een leuke en interessante manier uitleggen. Deze bijlesgever worden ondersteund door ons specialistisch team (met onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog) bij wie de bijlesgever altijd kan aankloppen. 

Wat kunnen wij voor u in Delft betekenen?

Om u te kunnen informeren wat wij in uw situatie concreet kunnen betekenen, kunt u een vrijblijvend account aanmaken. Op dit MijnStudentsPlus-account kunt u vervolgens direct een online en gratis inschrijving doen, waarbij u uw voorkeuren en wensen aangeeft met betrekking tot de bijlessen en bijlesgever. De tarieven voor individuele bijles aan huis starten al vanaf €17 per uur. Is er onverhoopt geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij uiteraard weer op zoek naar een nieuwe!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst