Bijles wiskunde in Delft - Al 20 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles wiskunde in Delft

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles wiskunde in Delft

Uw kind is zeker niet de enige die moeite heeft met wiskunde en hiervoor extra hulp nodig heeft. Wiskunde is het meest aangevraagde vak bij StudentsPlus Delft en dit maakt dat wij door ons 20 jarig bestaan inmiddels enorm veel ervaring hebben opgedaan met het verzorgen van bijles wiskunde. Door de TU in Delft hebben wij veel bijlesgevers die uw kind graag aan huis willen helpen door middel van individuele bijles. Tijdens de bijlessen wordt precies gewerkt aan hetgeen waar uw kind moeite mee heeft. Voor alle soorten wiskunde (A, B, C of D) hebben wij ook nog extra oefenopgaven ontwikkeld in onze Leeromgeving.

Meer dan alleen bijles.. 

Onze studenten hebben recentelijk nog hun middelbare schooldiploma behaald en staan daardoor dicht bij de leerling en de stof. Doorgaans volgen ze op dit moment een technische studie waarbij ze nog veel bezig zijn met alle soorten wiskunde. Zij kunnen zich goed inleven in de belevingswereld van de leerling en de wiskundestof op een leuke en interessante manier uitleggen. Deze bijlesgever worden ondersteund door ons specialistisch team (met onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog) bij wie de bijlesgever altijd kan aankloppen. 

Wat kunnen wij voor u in Delft betekenen?

Om u te kunnen informeren wat wij in uw situatie concreet kunnen betekenen, kunt u een vrijblijvend account aanmaken. Op dit MijnStudentsPlus-account kunt u vervolgens direct een online en gratis inschrijving doen, waarbij u uw voorkeuren en wensen aangeeft met betrekking tot de bijlessen en bijlesgever. De tarieven voor individuele bijles aan huis starten al vanaf €19 per uur. Is er onverhoopt geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij uiteraard weer op zoek naar een nieuwe!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst