Bijles natuurkunde Delft - Al 20 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles natuurkunde in Delft

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles natuurkunde in Delft

Bijles natuurkunde in Delft is door StudentsPlus, vanwege het enorme bestand studenten van de TU Delft, op zeer korte termijn te regelen! StudentsPlus weet met 20 jaar ervaring dat het bij bijles voornamelijk gaat om uitlegcapaciteiten, motivatie en enthousiasme en dit haalt u met een student van StudentsPlus in huis!

Natuurkunde bijles van hoge kwaliteit

Onze studenten hebben natuurkunde altijd met goed gevolgd afgerond op hun middelbare schooldiploma en volgen doorgaans nog een gerelateerde opleiding aan de TU. Behalve vakinhoudelijke kennis, is het overbrengen van de kennis minstens zo belangrijk. Twee specialisten binnen StudentsPlus zijn nauw betrokken bij de didactiek en ‘uitlegkunde’ en er staat een professioneel en betrokken bedrijf voor uw kind klaar! Daarnaast hebben wij de Leeromgeving ontwikkeld met daarin meer dan 1.000 oefenopgaven voor het vak natuurkunde, zodat er ook buiten de bijlessen om geoefend kan worden met de probleemstof. 

Tarieven en aanmelden

De tarieven van onze maandelijkse urenpakketten liggen tussen de €19 en €28 per uur. Wilt u op korte termijn starten met individuele bijles voor natuurkunde in Delft, Delfgauw of Den Hoorn? Dan is de eerste stap het aanmaken van een persoonlijk en gratis account. U krijgt meteen inzicht in de concrete mogelijkheden en onze werkwijze. Vervolgens schrijft u uw kind online in, zonder inschrijfkosten, waarbij u de voorkeuren en wensen aangeeft met betrekking tot de bijlessen en de bijlesgever. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een beschikbare bijlesgever bij u in de buurt. Vaak kunnen wij reeds binnen 5 dagen na uw inschrijving u in contact brengen met een student!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst