Bijles natuurkunde Delft - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles natuurkunde in Delft

Bijles natuurkunde in Delft is door StudentsPlus, vanwege het enorme bestand studenten van de TU Delft, op zeer korte termijn te regelen! StudentsPlus weet met 17 jaar ervaring dat het bij bijles voornamelijk gaat om uitlegcapaciteiten, motivatie en enthousiasme en dit haalt u met een student van StudentsPlus in huis!

Natuurkunde bijles van hoge kwaliteit

Onze studenten hebben natuurkunde altijd met goed gevolgd afgerond op hun middelbare schooldiploma en volgen doorgaans nog een gerelateerde opleiding aan de TU. Behalve vakinhoudelijke kennis, is het overbrengen van de kennis minstens zo belangrijk. Twee specialisten binnen StudentsPlus zijn nauw betrokken bij de didactiek en ‘uitlegkunde’ en er staat een professioneel en betrokken bedrijf voor uw kind klaar! Daarnaast hebben wij de Leeromgeving ontwikkeld met daarin meer dan 1.000 oefenopgaven voor het vak natuurkunde, zodat er ook buiten de bijlessen om geoefend kan worden met de probleemstof. 

Tarieven en aanmelden

De tarieven van onze maandelijkse urenpakketten liggen tussen de €17 en €25 per uur. Wilt u op korte termijn starten met individuele bijles voor natuurkunde in Delft, Delfgauw of Den Hoorn? Dan is de eerste stap het aanmaken van een persoonlijk en gratis account. U krijgt meteen inzicht in de concrete mogelijkheden en onze werkwijze. Vervolgens schrijft u uw kind online in, zonder inschrijfkosten, waarbij u de voorkeuren en wensen aangeeft met betrekking tot de bijlessen en de bijlesgever. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een beschikbare bijlesgever bij u in de buurt. Vaak kunnen wij reeds binnen 5 dagen na uw inschrijving u in contact brengen met een student!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst