Bijles Duits in Delft - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Duits in Delft aan huis!

Met lastige onderdelen als naamvallen, spreekvaardigheid en teksten kan Duits voor sommige leerlingen een moeilijk vak zijn. Heeft uw zoon of dochter hier moeite mee? Dan biedt StudentsPlus Delft uitkomst! De bijlessen worden thuis gegeven, zijn individueel en u bepaalt samen met de student wanneer de bijlessen ingepland worden.

Bijles Duits door een student

Wij hebben in Delft vele enthousiaste studenten die goed zijn in Duits en uw zoon of dochter graag hulp bieden. Aangezien onze bijlesgevers studenten zijn, is het leeftijdsverschil klein. Hierdoor kan de bijlesgever zich goed inleven in de belevingswereld van de leerling en staat deze dicht bij de stof. Onze bijlesgevers worden daarnaast ondersteund door ons team met daarin een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog, waar ze met hun vragen of voor advies terecht kunnen. Daarnaast is er een didactisch platform ontwikkeld, waar de bijlesgevers artikelen vinden over het geven van bijles. 

Flexibel urenpakket

StudentsPlus werkt met urenpakketten welke tarieven hebben tussen de €17 en €25 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Daarnaast rekenen wij geen inschrijfkosten, administratiekosten of lange opzegtermijnen; de urenpakketten zijn maandelijks opzegbaar. Bent u geïnteresseerd in individuele bijles en zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden die StudentsPlus voor u heeft? Maak gratis een persoonlijk account aan en ontdekt de opties bij u in de buurt. Met het account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, zodat er een zoektocht naar een bijlesgever wordt gestart.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst