Bijles Nederlands Delft - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Nederlands aan huis in Delft

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Nederlands aan huis in Delft

Veel middelbare scholieren lopen vast op een of meerdere onderdelen van de Nederlandse taal: spelling, grammatica, stijl, tekst verklaren en/of schrijfvaardigheid. Delftse scholieren doen daarom een beroep op de individuele bijlessen Nederlands van StudentsPlus Delft gegeven door een student! Samen met de bijlesgever wordt er tijdens de bijlessen gewerkt aan de onderwerpen waar uw kind vastloopt, zodat er efficiënt gewerkt wordt.

Bijles door een student

In Delft woont een groot bestand van onze bijlesgevers welke doorgaans studeren aan de TU. Zij hebben het vak Nederlands met minstens een 7 behaald op hun eindlijst en zijn enthousiast om dit vak te geven aan leerlingen. De bijlessen vinden doorgaans plaats aan huis, waardoor de drempel laag is voor uw kind om vragen te stellen aan de bijlesgever. Om uw kind zo goed mogelijk te helpen hebben wij speciaal de Leeromgeving ontwikkeld met daarin meer dan 2.000 gratis oefenopgaven voor Nederlands. Zo kan er ook buiten de bijlessen om gewerkt worden aan de probleemstof.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en de mogelijkheden in uw omgeving? Maak dan als eerste stap een gratis account aan bij ons. Op uw MijnStudentsPlus-account ziet u direct concreet de mogelijkheden en u kunt zich online inschrijven. In de afgelopen 22 jaar dat wij nu bestaan hebben wij al tienduizenden leerlingen mogen helpen op het gebied van bijlessen voor Nederlands! Met deze ervaring weten we dat er vaak snelheid geboden is bij het vinden van een bijlesgever en daarom starten we na de inschrijving gelijk een zoektocht. In de meeste gevallen hebben wij dan binnen 2 dagen een geschikte bijlesgever gevonden en kunnen de bijlessen direct gestart worden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst