Bijles Nederlands Delft - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Nederlands aan huis in Delft

Veel middelbare scholieren lopen vast op een of meerdere onderdelen van de Nederlandse taal: spelling, grammatica, stijl, tekst verklaren en/of schrijfvaardigheid. Delftse scholieren doen daarom een beroep op de individuele bijlessen Nederlands van StudentsPlus Delft gegeven door een student! Samen met de bijlesgever wordt er tijdens de bijlessen gewerkt aan de onderwerpen waar uw kind vastloopt, zodat er efficiënt gewerkt wordt.

Bijles door een student

In Delft woont een groot bestand van onze bijlesgevers welke doorgaans studeren aan de TU. Zij hebben het vak Nederlands met minstens een 7 behaald op hun eindlijst en zijn enthousiast om dit vak te geven aan leerlingen. De bijlessen vinden doorgaans plaats aan huis, waardoor de drempel laag is voor uw kind om vragen te stellen aan de bijlesgever. Om uw kind zo goed mogelijk te helpen hebben wij speciaal de Leeromgeving ontwikkeld met daarin meer dan 2.000 gratis oefenopgaven voor Nederlands. Zo kan er ook buiten de bijlessen om gewerkt worden aan de probleemstof.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en de mogelijkheden in uw omgeving? Maak dan als eerste stap een gratis account aan bij ons. Op uw MijnStudentsPlus-account ziet u direct concreet de mogelijkheden en u kunt zich online inschrijven. In de afgelopen 17 jaar dat wij nu bestaan hebben wij al tienduizenden leerlingen mogen helpen op het gebied van bijlessen voor Nederlands! Met deze ervaring weten we dat er vaak snelheid geboden is bij het vinden van een bijlesgever en daarom starten we na de inschrijving gelijk een zoektocht. In de meeste gevallen hebben wij dan binnen 5 dagen een geschikte bijlesgever gevonden en kunnen de bijlessen direct gestart worden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst