Bijles taal in Delft - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles taal in Delft

Wordt “Delfts blauw” nou met of zonder hoofdletters geschreven? Er zijn zoveel regels en zoveel uitzonderingen in de Nederlandse spelling, dat veel scholieren door de bomen het bos niet meer zien. Zo ook in Delft. Om die reden bieden onze enthousiaste en gekwalificeerde studenten uitkomst!

Bijles taal door StudentsPlus: vertrouwd en snel geregeld

StudentsPlus biedt individuele bijles aan huis door een student. Tijdens deze bijlessen wordt er samen met de bijlesgever gewerkt aan de stof waar uw kind moeite mee heeft, bijvoorbeeld de grammatica of spelling. Daarnaast controleren wij altijd inhoudelijk de vakkennis van onze bijlesgevers, door middel van hun inschrijving en een persoonlijk intakegesprek. Met onze 17 jaar aan ervaring, weten wij dat de didactiek bij bijles aan basisschoolleerlingen de sleutel is tot succes. Ons team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog helpt onze bijlesgevers hierbij. Zij hebben een didactisch platform ontwikkeld met daarin meer dan 50 documenten met informatie over het geven van bijles aan leerlingen. Voor onze leerlingen hebben wij de Leeromgeving ontwikkeld met meer dan 1000 extra oefenopgaven voor taal.

Mogelijkheden in uw omgeving

Wanneer u een vrijblijvend account aanmaakt, ziet u direct wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bijlessen voor taal bij u in de buurt. Met het account kan ook gelijk de inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft met betrekking tot de bijlessen. De tarieven van de bijlessen beginnen al vanaf €17 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Wij rekenen daarbij geen inschrijfkosten en u kunt het urenpakket maandelijks opzeggen. Doorgaans hebben we binnen 5 werkdagen een geschikte bijlesgever gevonden en kan er gelijk een bijles worden ingepland om te kijken hoe het bevalt. Bevalt het niet of is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij uiteraard gelijk op zoek naar een nieuwe! 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst