Bijles taal in Delft - Al 20 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles taal in Delft

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles taal in Delft

Wordt “Delfts blauw” nou met of zonder hoofdletters geschreven? Er zijn zoveel regels en zoveel uitzonderingen in de Nederlandse spelling, dat veel scholieren door de bomen het bos niet meer zien. Zo ook in Delft. Om die reden bieden onze enthousiaste en gekwalificeerde studenten uitkomst!

Bijles taal door StudentsPlus: vertrouwd en snel geregeld

StudentsPlus biedt individuele bijles aan huis door een student. Tijdens deze bijlessen wordt er samen met de bijlesgever gewerkt aan de stof waar uw kind moeite mee heeft, bijvoorbeeld de grammatica of spelling. Daarnaast controleren wij altijd inhoudelijk de vakkennis van onze bijlesgevers, door middel van hun inschrijving en een persoonlijk intakegesprek. Met onze 20 jaar aan ervaring, weten wij dat de didactiek bij bijles aan basisschoolleerlingen de sleutel is tot succes. Ons team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog helpt onze bijlesgevers hierbij. Zij hebben een didactisch platform ontwikkeld met daarin meer dan 50 documenten met informatie over het geven van bijles aan leerlingen. Voor onze leerlingen hebben wij de Leeromgeving ontwikkeld met meer dan 1000 extra oefenopgaven voor taal.

Mogelijkheden in uw omgeving

Wanneer u een vrijblijvend account aanmaakt, ziet u direct wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bijlessen voor taal bij u in de buurt. Met het account kan ook gelijk de inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft met betrekking tot de bijlessen. De tarieven van de bijlessen beginnen al vanaf €19 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Wij rekenen daarbij geen inschrijfkosten en u kunt het urenpakket maandelijks opzeggen. Doorgaans hebben we binnen 2 werkdagen een geschikte bijlesgever gevonden en kan er gelijk een bijles worden ingepland om te kijken hoe het bevalt. Bevalt het niet of is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij uiteraard gelijk op zoek naar een nieuwe! 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst