Bijles scheikunde Delft - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles scheikunde aan huis in Delft

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles scheikunde aan huis in Delft

Scheikunde is bij StudentsPlus Delft een van de meest aangevraagde vakken voor bijles. Uw kind is dus zeker niet de enige die hier moeite mee heeft! Wij zoeken al 22 jaar de juiste bijlesgevers voor onze leerlingen. Zowel voor leerlingen uit de onderbouw als de bovenbouw kunnen wij op korte termijn een bijlesgever regelen. Na inschrijving krijgt uw kind ook direct toegang tot de online en gratis Leeromgeving, waarop voor alle niveaus en leerjaren oefenopgaven staan. Deze kunnen tijdens of buiten de bijlessen om gemaakt worden om nog extra te oefenen.

Wie zijn onze bijlesgevers?

StudentsPlus werkt met studenten, omdat zij flexibel zijn in hun tijd en dicht bij de leerling en de stof staan. Onze bijlesgevers studeren doorgaans aan de TU en volgen daar vaak een technische studie. Daardoor blinken zij uit in vakken zoals scheikunde! Daarnaast houden wij altijd een persoonlijk intakegesprek met hen om ook hun didactische, sociale en communicatieve vaardigheden te checken. Wij worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor middels een didactisch platform welke zij kunnen raadplegen voor het geven van bijles.

Enthousiast over ons concept?

Indien u geïnteresseerd bent en concreet wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend een account aanmaken. U kunt zich hier ook gelijk online inschrijven. De tarieven van individuele bijlessen aan huis liggen tussen de €22 en €31 per uur. We kennen geen inschrijfkosten en de bijlessen zijn maandelijks opzegbaar. Ook als er geen klik is met de gevonden bijlesgever, gaan wij – uiteraard kosteloos – direct weer op zoek naar een nieuwe!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst