Bijles scheikunde Delft - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles scheikunde aan huis in Delft

Scheikunde is bij StudentsPlus Delft een van de meest aangevraagde vakken voor bijles. Uw kind is dus zeker niet de enige die hier moeite mee heeft! Wij zoeken al 17 jaar de juiste bijlesgevers voor onze leerlingen. Zowel voor leerlingen uit de onderbouw als de bovenbouw kunnen wij op korte termijn een bijlesgever regelen. Na inschrijving krijgt uw kind ook direct toegang tot de online en gratis Leeromgeving, waarop voor alle niveaus en leerjaren oefenopgaven staan. Deze kunnen tijdens of buiten de bijlessen om gemaakt worden om nog extra te oefenen.

Wie zijn onze bijlesgevers?

StudentsPlus werkt met studenten, omdat zij flexibel zijn in hun tijd en dicht bij de leerling en de stof staan. Onze bijlesgevers studeren doorgaans aan de TU en volgen daar vaak een technische studie. Daardoor blinken zij uit in vakken zoals scheikunde! Daarnaast houden wij altijd een persoonlijk intakegesprek met hen om ook hun didactische, sociale en communicatieve vaardigheden te checken. Wij worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor middels een didactisch platform welke zij kunnen raadplegen voor het geven van bijles.

Enthousiast over ons concept?

Indien u geïnteresseerd bent en concreet wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend een account aanmaken. U kunt zich hier ook gelijk online inschrijven. De tarieven van individuele bijlessen aan huis liggen tussen de €17 en €25 per uur. We kennen geen inschrijfkosten en de bijlessen zijn maandelijks opzegbaar. Ook als er geen klik is met de gevonden bijlesgever, gaan wij – uiteraard kosteloos – direct weer op zoek naar een nieuwe!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst