Bijles rekenen in Delft - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Gratis account

Bijles rekenen in Delft

Als er iets gezegd kan worden over de studenten van de TU Delft, dan is het dat zij beschikken over een groot cijfermatig inzicht. Rekenen kunnen zij dus als de beste! Deze studenten komen bij u aan huis in Delft of omgeving om de bijlessen te geven. Zij zijn altijd erg flexibel, waardoor u de bijlessen kunt inplannen op momenten dat het u en uw kind het beste uitkomt. Wij ondersteunen onze studenten vanuit het hoofdkantoor door middel van een didactisch platform, met diverse artikelen over het geven van bijles aan leerlingen.

Hoe werkt bijles via StudentsPlus?

De individuele bijlessen worden afgenomen op basis van maandelijkse urenpakketten. Wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten, waardoor u alleen het uurtarief betaald. Onze studenten staan dicht bij uw kind en de stof, waardoor de drempel om vragen te stellen laag ligt en uw kind snel vooruitgang zal boeken. Om uw kind extra te helpen, hebben wij een online Leeromgeving ontwikkeld met daarin meer dan 2000 gratis oefenopgaven voor rekenen voor groep 6, 7 en 8. Deze kunnen zowel tijdens de bijlessen, als daarbuiten gemaakt worden.

Concrete mogelijkheden

Maak een vrijblijvend account aan om direct te zien wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt via het account uw inschrijving afronden, zodat wij direct een zoektocht kunnen starten. Deze kunnen wij vaak al binnen 5 werkdagen met positief resultaat afronden en u een voorstel voor een bijlesgever doen. Klikt het toch niet met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij uiteraard direct een nieuwe! Een uur bijles kost bij StudentsPlus tussen de €17 en €25 per uur.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst