Bijles Engels in Enschede | Vanaf €17 per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Engels aan huis in Enschede

Het vak Engels kan erg lastig zijn. Sommige leerlingen lopen tegen de grammaticale regels aan, andere leerlingen hebben juist extra hulp nodig met het leren van woordjes. Voor deze en andere veelvoorkomende problemen bij het vak Engels, regelt StudentsPlus Enschede binnen enkele dagen een ervaren bijlesgever die bijles Engels aan huis kan geven! Mede dankzij onze 17 jaar ervaring, kunnen we iedere leerling van elk schoolniveau helpen.

De tarieven voor bijles Engels

U krijgt al bijles via StudentsPlus vanaf €17 per uur. Het belangrijkste is dat wij snel een geschikte bijlesgever voor u vinden. Wanneer dit is gelukt, houden wij proactief contact met u om te kijken hoe de bijlessen verlopen. Daarnaast hebben wij meer dan 1000 oefenopgaven Engels gemaakt in onze leeromgeving en hebben wij een didactisch platform gemaakt voor onze bijlesgevers. Met dit platform kunnen de bijlesgevers hun uitlegvermogen perfectioneren, wat uiteraard de kennisoverdracht weer ten goede komt.

Uw voorkeuren zijn leidend

Wij zetten ook voor u graag een zoektocht uit naar een geschikte bijlesgever voor Engels. Kunnen wij niemand vinden, dan bent u ons uiteraard niets verschuldigd. Dit is echter met de aanwezigheid van de Universiteit Twente erg onwaarschijnlijk. De eerste stap is een gratis account aanmaken. Hier ziet u wat wij voor u kunnen betekenen en u kunt hier een online inschrijving doen, waarin wij stapsgewijs al uw voorkeuren vragen. Hierna gaan wij direct aan de slag, waarna we vaak binnen enkele dagen iemand kunnen voorstellen. In het onwaarschijnlijke geval dat er geen klik is tussen uw kind en de bijlesgever, zoeken wij direct een vervanger.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst