Bijles scheikunde in Enschede | Vanaf €19,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles scheikunde in Enschede

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele bijles scheikunde in Enschede

Woont u in Enschede of in een van de omliggende dorpen zoals Haaksbergen of Hengelo en heeft uw zoon of dochter problemen met het vak scheikunde? Dan bent u bij StudentsPlus Enschede aan het juiste adres!

Bijles scheikunde bij StudentsPlus

In meer dan 20 jaar hebben wij tienduizenden leerlingen mogen helpen, waardoor wij veel inzicht hebben verkregen in de voorwaarden voor succesvolle bijlessen. We weten dat ons concept (individueel, van een student en thuis) werkt en dat er met 1 of 2 uur bijles per week al flinke vooruitgang wordt geboekt. U heeft al een bijlesgever op de stoep vanaf €19 per uur. Met de Universiteit Twente hebben wij in Enschede en de omliggende dorpen vele mogelijkheden en kunnen wij doorgaans binnen enkele dagen een passende bijlesgever voorstellen. Sluit de bijlesgever niet helemaal aan bij wat u zoekt? Dan zoeken wij direct een vervanger.

Extra service naast de bijlessen

U krijgt van ons niet alleen een bijlesgever, maar ook een team dat continu voor u klaarstaat! Ons team, met o.a. een pedagoog, heeft een didactisch platform gemaakt voor de bijlesgever en heeft voor uw kind de StudentsPlus Leeromgeving ontwikkeld met daarin duizenden oefenopgaven. Nadat we een bijlesgever hebben voorgesteld houden we contact om te vragen wat uw ervaringen zijn.

Uw wensen en voorkeuren doorgeven

De eerste stap is om een gratis account aan te maken. Op het account treft u vervolgens meer informatie over de mogelijkheden en kunt u al uw wensen en voorkeuren doorgeven in de inschrijving. Hierna gaan wij direct aan de slag, waarna we vaak binnen enkele dagen al iemand kunnen voorstellen. Wij kennen geen inschrijfkosten, dus in het onwaarschijnlijke geval dat wij niemand vinden betaalt u ook nergens voor.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst