Bijles scheikunde in Enschede | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles scheikunde in Enschede

Woont u in Enschede of in een van de omliggende dorpen zoals Haaksbergen of Hengelo en heeft uw zoon of dochter problemen met het vak scheikunde? Dan bent u bij StudentsPlus Enschede aan het juiste adres!

Bijles scheikunde bij StudentsPlus

In meer dan 17 jaar hebben wij tienduizenden leerlingen mogen helpen, waardoor wij veel inzicht hebben verkregen in de voorwaarden voor succesvolle bijlessen. We weten dat ons concept (individueel, van een student en thuis) werkt en dat er met 1 of 2 uur bijles per week al flinke vooruitgang wordt geboekt. U heeft al een bijlesgever op de stoep vanaf €17 per uur. Met de Universiteit Twente hebben wij in Enschede en de omliggende dorpen vele mogelijkheden en kunnen wij doorgaans binnen enkele dagen een passende bijlesgever voorstellen. Sluit de bijlesgever niet helemaal aan bij wat u zoekt? Dan zoeken wij direct een vervanger.

Extra service naast de bijlessen

U krijgt van ons niet alleen een bijlesgever, maar ook een team dat continu voor u klaarstaat! Ons team, met o.a. een pedagoog, heeft een didactisch platform gemaakt voor de bijlesgever en heeft voor uw kind de StudentsPlus Leeromgeving ontwikkeld met daarin duizenden oefenopgaven. Nadat we een bijlesgever hebben voorgesteld houden we contact om te vragen wat uw ervaringen zijn.

Uw wensen en voorkeuren doorgeven

De eerste stap is om een gratis account aan te maken. Op het account treft u vervolgens meer informatie over de mogelijkheden en kunt u al uw wensen en voorkeuren doorgeven in de inschrijving. Hierna gaan wij direct aan de slag, waarna we vaak binnen enkele dagen al iemand kunnen voorstellen. Wij kennen geen inschrijfkosten, dus in het onwaarschijnlijke geval dat wij niemand vinden betaalt u ook nergens voor.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst