Bijles Latijn in Enschede | Vanaf €22,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Latijn in Enschede

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Latijn in Enschede

Veel leerlingen hebben baat bij 1 tot 2 uur bijles Latijn per week. Of het nu is om de grammatica onder de knie te krijgen en om de logica achter deze regels te snappen of om gewoon de woorden te leren: een bijlesgever van StudentsPlus Enschede helpt hiermee! Deze student van de Universiteit Twente heeft recentelijk zelf de stof gehad en heeft het vak Latijn met minimaal een 7 op de eindlijst afgesloten. De bijles wordt als u dat wilt aan huis gegeven en u bepaalt zelf wanneer dit het beste uitkomt.

Bijles Latijn: snel geregeld

Met ons grote bestand aan studenten in (de buurt van) Enschede, lukt het ons bijna altijd om binnen enkele werkdagen een geschikte bijlesgever te vinden. Daar houdt het voor ons niet op! Wij houden vinger aan de pols en zijn erg benieuwd naar uw ervaringen. Daarnaast hebben wij een didactisch platform ontwikkeld om de studenten meer informatie te geven over didactiek. Bent u niet tevreden over uw bijlesgever? Geef dit dan aan, dan gaan wij direct op zoek naar een nieuwe.

Account aanmaken en inschrijven

Wanneer u een vrijblijvend account aanmaakt, kunnen wij u op uw persoonlijke account informeren over de mogelijkheden in de buurt. Ook kunt u hier de inschrijving doen, waarin al uw voorkeuren stapsgewijs worden gevraagd. Hierna gaan wij direct voor u aan de slag. Vinden wij geen geschikte bijlesgever, dan betaalt u ons niets: no cure, no pay! Het uurtarief voor een bijlesgever ligt tussen de €22 en € 31 per uur en wij kennen geen andere kosten buiten de uurtarieven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst