Bijles taal in Enschede | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles taal in Enschede

Is het nu "Jij raad, jij raadt of jij raat"? Veel leerlingen van de basisschool vinden dit moeilijk. Ook in Enschede ontvangen wij regelmatig aanvragen voor bijles taal: uw kind is dus niet de enige die hier hulp bij kan gebruiken. Wij bieden uitkomst door individuele bijles in een vertrouwde omgeving; bij u aan huis wanneer het u en uw kind uitkomt.

17 jaar ervaring met bijles taal

Onze bijlesgevers worden ondersteund door een professioneel team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Ook hebben wij een didactisch platform ontwikkeld voor de bijlesgever, zodat de bijlessen nog verder verbeterd kunnen worden. Daarnaast heeft ons team een persoonlijk gesprek met al onze bijlesgevers en checken wij de kennis en didactische vaardigheden. Nadat we een bijlesgever hebben voorgesteld houden we contact met u om te bekijken hoe de bijlessen verlopen. Is er geen klik tussen uw kind en de bijlesgever? Dan zoeken we direct een nieuwe bijlesgever. Tevens krijgt uw kind toegang tot onze online Leeromgeving, waarin duizenden oefenopgaven staan om ook buiten de taal bijlessen mee te oefenen.

U bepaalt de wensen en voorkeuren

Wij weten dat 1 of 2 uur bijles per week al kan resulteren in veel progressie. Ook kunt u de bijlessen maandelijks aanpassen of opzeggen. Wilt u ons aan het werk zetten? Maak dan een gratis account aan. Hier kunt u vervolgens de inschrijving starten, waarin wij stapsgewijs al uw wensen en voorkeuren vragen. Hierna gaan wij direct voor u aan de slag, waarna wij vaak binnen 5 werkdagen al een bijlesgever kunnen voorstellen. Zowel het aanmaken van een account als het inschrijven is geheel gratis, ook wanneer wij niemand kunnen vinden die aan uw voorkeuren voldoet.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst