Bijles geschiedenis in Enschede | Vanaf €22 per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles geschiedenis in Enschede

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles geschiedenis in Enschede

Woont u in of in de buurt van Enschede en heeft uw zoon of dochter wat moeite met het vak geschiedenis? Dan zit u bij StudentsPlus goed! Veel leerlingen vinden het moeilijk om veel teksten te lezen, de hoofd- en bijzaken te onderscheiden of om alle 'feitjes' te onthouden. Een student van StudentsPlus kan hierin veel betekenen. Bij geschiedenis helpt het vaak alleen al als uw zoon of dochter over de probleemstof praat met onze bijlesgever, zodat de stof meer tot leven komt. De bijles wordt aan huis gegeven op tijdstippen dat het u uitkomt.

Bijles geschiedenis: snel geregeld en vertrouwd

In ons 20-jarig bestaan, hebben wij een groot netwerk opgebouwd in Enschede en omgeving van enthousiaste studenten die het leuk vinden om bijles geschiedenis te geven. Hierdoor is de kans groot dat wij na uw inschrijving binnen enkele dagen een bijlesgever kunnen voorstellen. Onze bijlesgevers moeten minimaal een 7 op hun eindlijst hebben behaald voor geschiedenis. Ook moeten zij hun geschiedenis eindexamen met goed gevolg hebben afgesloten. Daarnaast krijgen zij van ons ondersteuning in de vorm van een didactisch platform.

U bepaalt de vormgeving van de bijlessen

Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u allereerst een vrijblijvend account aanmaken. U ziet dan direct informatie over de mogelijkheden en u kunt direct doorgaan met de inschrijving. Hierin brengen we al uw wensen en voorkeuren in kaart, waarna we vaak op zeer korte termijn een bijlesgever kunnen voorstellen. Is er geen klik met uw kind? Dan zoeken wij direct een nieuwe! De uurtarieven voor bijles liggen tussen de  € 22,- en € 31,- en u betaalt bij ons nooit inschrijfkosten, ook niet wanneer wij niemand kunnen vinden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst