Bijles geschiedenis in Enschede | Vanaf €17 per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles geschiedenis in Enschede

Woont u in of in de buurt van Enschede en heeft uw zoon of dochter wat moeite met het vak geschiedenis? Dan zit u bij StudentsPlus goed! Veel leerlingen vinden het moeilijk om veel teksten te lezen, de hoofd- en bijzaken te onderscheiden of om alle 'feitjes' te onthouden. Een student van StudentsPlus kan hierin veel betekenen. Bij geschiedenis helpt het vaak alleen al als uw zoon of dochter over de probleemstof praat met onze bijlesgever, zodat de stof meer tot leven komt. De bijles wordt aan huis gegeven op tijdstippen dat het u uitkomt.

Bijles geschiedenis: snel geregeld en vertrouwd

In ons 17-jarig bestaan, hebben wij een groot netwerk opgebouwd in Enschede en omgeving van enthousiaste studenten die het leuk vinden om bijles geschiedenis te geven. Hierdoor is de kans groot dat wij na uw inschrijving binnen enkele dagen een bijlesgever kunnen voorstellen. Onze bijlesgevers moeten minimaal een 7 op hun eindlijst hebben behaald voor geschiedenis. Ook moeten zij hun geschiedenis eindexamen met goed gevolg hebben afgesloten. Daarnaast krijgen zij van ons ondersteuning in de vorm van een didactisch platform.

U bepaalt de vormgeving van de bijlessen

Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u allereerst een vrijblijvend account aanmaken. U ziet dan direct informatie over de mogelijkheden en u kunt direct doorgaan met de inschrijving. Hierin brengen we al uw wensen en voorkeuren in kaart, waarna we vaak op zeer korte termijn een bijlesgever kunnen voorstellen. Is er geen klik met uw kind? Dan zoeken wij direct een nieuwe! De uurtarieven voor bijles liggen tussen de  € 17,- en € 25,- en u betaalt bij ons nooit inschrijfkosten, ook niet wanneer wij niemand kunnen vinden.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst