Bijles aardrijkskunde - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele aardrijkskunde bijles aan huis

Heeft uw kind een duwtje in de goede richting nodig bij het schoolvak aardrijkskunde? StudentsPlus biedt al 19 jaar individuele aardrijkskunde bijles in heel Nederland. We bieden ondersteuning op ieder niveau, zodat vrijwel iedere leerling bij ons aan het goede adres is!

Tarieven voor bijles aardrijkskunde

Voor de bijlessen bij StudentsPlus betaalt u een all-in uurtarief tussen de € 17,- en € 25,- per uur, afhankelijk van het aantal ingekochte bijlesuren. Hier komen geen andere kosten meer bij, zoals inschrijfkosten. Een eventuele reistijdvergoeding is vrijwillig en zal dus nooit op de factuur staan. De facturatie geschiedt bij ons altijd achteraf, dus in de maand na het ingekochte urenpakket.

Verder werken wij met urenpakketten welke elke maand aanpasbaar en opzegbaar zijn. Zodoende is het dus ook mogelijk om eenmalig een aantal bijlessen af te nemen, bijvoorbeeld voor een toets. Ook kan direct een stopzegging gedaan worden zodra de bijlessen niet langer meer nodig zijn.

Wie verzorgt de bijlessen?

De aardrijkskunde bijlessen worden verzorgd door studenten die het vak aardrijkskunde zelf met een hoog cijfer op hun eindlijst hebben afgesloten. Zij hebben dus al eindexamen in het vak gedaan en vinden het ook leuk om bijles in dit vak te geven. Wij checken in hoeverre een bijlesgever bekwaam genoeg is om de probleemstof goed over te brengen op de leerling. Ook ondersteunen wij onze bijlesgevers, bijvoorbeeld met het didactische platform, waar zij altijd gebruik van kunnen maken. Tot slot houden we ook na het vinden van een bijlesgever altijd een vinger aan de pols, zodat we precies weten hoe de bijlessen verlopen. Is er onverhoopt toch geen klik? Dan zoeken we direct een nieuwe bijlesgever!

Hoe krijg ik zo snel mogelijk een bijlesgever?

Allereerst kunt u een gratis en persoonlijk account aanmaken. Op uw account kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarin wij stapsgewijs om al uw wensen en voorkeuren vragen, zoals de voorkeursdagen. Aan de hand daarvan kunnen we u doorgaans binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever voorstellen. Een inschrijving bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook wanneer wij geen bijlesgever kunnen vinden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst