Ontdek de mogelijkheden!
Boek jouw bijles

Zoekt u natuurkunde bijles ?

Laat StudentsPlus een bijlesgever voor natuurkunde voor u zoeken ! In slechts 10 minuten tijd kunt u precies aangeven wat u zoekt, waarna wij direct voor u aan de slag gaan. Vanuit onze 20 jaar ervaring kunnen we vaak binnen 2 werkdagen al een passende bijlesgever voorstellen. Heeft u toch liever een andere bijlesgever? Dan zoeken we direct een nieuwe!

De bijlessen voor natuurkunde van StudentsPlus zijn:

Wie verzorgt de bijles?

De bijles wordt gegeven door een student die zelf het vak natuurkunde met een uitstekend cijfer heeft afgesloten op de eindlijst. Daarnaast vindt hij of zij het leuk om bijles te geven in het vak en is de bijlesgever in staat om de leerling extra tips en tricks aan te leren waardoor uw kind de proefwerken efficiënter kan voorbereiden.

Wij selecteren onze bijlesgevers kritisch, waardoor we precies weten wie we aan u voorstellen. Daarnaast worden onze bijlesgevers ook tijdens de bijlessen door ons ondersteund, waarbij vooral onze pedagoog en jeugdpsycholoog een belangrijke rol spelen. Zij hebben een didactisch platform ontwikkeld waaruit de bijlesgevers extra bijlestips kunnen verkrijgen. Tot slot houden wij zelf ook na het vinden van de bijlesgever een vinger aan de pols om te monitoren hoe de bijlessen verlopen.

U vraagt, wij zoeken

U kunt bij ons exact vertellen wat u zoekt, zodat wij voor u aan de slag kunnen. De eerste stap hiertoe is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Vervolgens kunt u de inschrijving doen, waarin wij stapsgewijs al uw wensen en voorkeuren achterhalen. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf de voorkeursdagen en het gewenste aantal bijlesuren. Hierna gaan wij direct aan de slag en stellen we doorgaans binnen enkele werkdagen een bijlesgever voor. Onze zoektocht is altijd gratis, ook wanneer wij niemand kunnen vinden.

Wil je je inschrijven voor bijles?

Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst