Bijles Latijn - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Latijn

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Latijn

Loopt uw kind vast bij de grammatica of het vertalen van teksten naar het Latijn? StudentsPlus krijgt dagelijks aanvragen van gymnasiasten die hierbij vastlopen. Vanuit onze jarenlange ervaring met individuele bijles voor Latijn weten we dat met 1 á 2 uurtjes per week de achterstanden al snel kunnen worden weggewerkt.

Al 22 jaar bijles Latijn

Iedere leerling van het gymnasium is bij StudentsPlus aan het goede adres voor bijlessen Latijn. Doordat wij in heel Nederland afgestudeerde gymnasiasten hebben die het leuk vinden om leerlingen te helpen, kunnen we vrijwel iedere leerling helpen. Wij hebben geen wachtlijsten, waardoor we vaak binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever kunnen vinden. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij natuurlijk op zoek naar een nieuwe.

Tarieven voor individuele bijles

StudentsPlus werkt met een all-in uurtarief tussen de € 22,- en € 31,- en hier komen geen andere kosten meer bij. Een eventuele reistijdvergoeding is vrijwillig en zal dus nooit door ons worden gefactureerd. Voor deze tarieven kunt u het volgende verwachten:

 • Individuele bijles aan huis van een student;
 • Snel starten;
 • Geen opzegtermijn;
 • Inclusief toegang tot de online Leeromgeving.

Ook mag u van ons team verwachten dat wij altijd voor u klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden. Wij doen er alles aan om Latijn weer een leuk vak te maken waar goede resultaten voor worden behaald.

Hoe laat ik StudentsPlus een bijlesgever zoeken?

Allereerst kunt u een StudentsPlus-account aanmaken. Op uw account kan vervolgens de inschrijving afgerond worden. Hierin geeft u aan hoe u de bijlessen voor u ziet, zoals de voorkeursdagen en het gewenste aantal uren. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag en vinden wij meestal binnen 2 werkdagen een bijlesgever. Een inschrijving bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook wanneer wij niemand kunnen voorstellen.

Hoe worden de bijlesgevers geselecteerd?

Een bijlesgever die leerlingen wil helpen met Latijnse bijles moet zelf minimaal een 7 of hoger hebben behaald op de gymnasium-eindlijst voor het vak Latijn. Wij testen of zij ook bekwaam genoeg zijn om de stof goed over te brengen op andere leerlingen. Hierbij ondersteunen wij hen ook nog tijdens de bijlessen. Zo kunnen zij altijd terecht bij onze pedagoog, die overigens ook een didactisch platform voor hen heeft opgesteld. Hierin staan talloze tips en tricks die geraadpleegd kunnen worden om de bijlessen nog beter te laten verlopen.

Om te bepalen welke bijlesgever we voor uw kind moeten inzetten, kijken we vooral naar uw inschrijving. Hierin geeft u zelf alle wensen en voorkeuren op, zodat we zo gericht mogelijk op zoek kunnen gaan. Mocht u alsnog een andere bijlesgever willen, dan gaan we natuurlijk direct een nieuwe bijlesgever zoeken. Wij houden zelf overigens ook altijd een vinger aan de pols om te checken hoe de bijlessen verlopen.

De Leeromgeving van StudentsPlus

Naast de bijlessen heeft uw kind de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze online Leeromgeving. Hierin staan duizenden oefenopgaven van de meest aangevraagde bijlesvakken, gespecificeerd naar de verschillende schoolniveaus en onderwerpen. Het vak Latijn zit hier echter helaas nog niet in, maar dat staat zeker wel op de planning. Uiteraard kan uw kind wel oefenopgaven van andere vakken maken, mocht dat gewenst zijn.

Lees meer

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst