Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles Engels

Heeft uw kind moeite met Engelse woordjes, grammatica, leesteksten of spreekvaardigheid? StudentsPlus verzorgt al 15 jaar individuele bijlessen voor Engels in heel Nederland, waardoor we vrijwel iedere leerling bijles op maat kunnen bieden.

Bijles Engels op alle niveaus in heel Nederland

Onze bijlessen worden in heel Nederland gegeven op ieder schoolniveau. Zo verzorgen wij dagelijks bijlessen Engels aan leerlingen van:

  • De basisschool;
  • De middelbare school (vmbo, havo, vwo en gymnasium);
  • Het mbo, hbo en de universiteit

Ook in overige situaties kan StudentsPlus vaak uitkomst bieden. Om nog sneller tot het gewenste niveau te komen hebben wij een online Leeromgeving ontwikkeld. Hierin staan duizenden oefenopgaven voor onder andere het schoolvak Engels, waarmee ook buiten de bijlessen gratis geoefend kan worden.

U vraagt, wij zoeken

Tijdens de online inschrijving geeft u al uw wensen en voorkeuren door. Zo bepaalt u zelf of de bijles al dan niet aan huis moet plaatsvinden. Ook geeft u de voorkeursdagen en het gewenste urenaantal door. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe bijlesgever voor u.

Account aanmaken, inschrijven en Engelse bijles krijgen

De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Hierna kunt u starten met de inschrijving, waarin u ons uw concrete zoekopdracht meegeeft. Doorgaans kunnen we u hierna binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever aanbieden. Een inschrijving bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook als we niemand kunnen vinden aan de hand van uw inschrijving. Tot slot werken wij zonder opzegtermijn, waardoor u altijd per de eerstvolgende kalendermaand kunt stoppen als de bijlessen niet meer benodigd zijn.

Lees meer

 

* Let op: onze uurtarieven worden met ingang van 1 januari 2018 gewijzigd. Op www.studentsplus.nl/tarieven vindt u meer informatie hierover.

15 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst