Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles Engels

Heeft uw kind moeite met Engelse woordjes, grammatica, leesteksten of spreekvaardigheid? StudentsPlus verzorgt al 16 jaar individuele bijlessen voor Engels in heel Nederland, waardoor we vrijwel iedere leerling bijles op maat kunnen bieden.

Bijles Engels op alle niveaus in heel Nederland

Onze bijlessen worden in heel Nederland gegeven op ieder schoolniveau. Zo verzorgen wij dagelijks bijlessen Engels aan leerlingen van:

  • De basisschool;
  • De middelbare school (vmbo, havo, vwo en gymnasium);
  • Het mbo, hbo en de universiteit

Ook in overige situaties kan StudentsPlus vaak uitkomst bieden. Om nog sneller tot het gewenste niveau te komen hebben wij een online Leeromgeving ontwikkeld. Hierin staan duizenden oefenopgaven voor onder andere het schoolvak Engels, waarmee ook buiten de bijlessen gratis geoefend kan worden.

U vraagt, wij zoeken

Tijdens de online inschrijving geeft u al uw wensen en voorkeuren door. Zo bepaalt u zelf of de bijles al dan niet aan huis moet plaatsvinden. Ook geeft u de voorkeursdagen en het gewenste urenaantal door. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe bijlesgever voor u.

Account aanmaken, inschrijven en Engelse bijles krijgen

De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Hierna kunt u starten met de inschrijving, waarin u ons uw concrete zoekopdracht meegeeft. Doorgaans kunnen we u hierna binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever aanbieden. Een inschrijving bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook als we niemand kunnen vinden aan de hand van uw inschrijving. Tot slot werken wij zonder opzegtermijn, waardoor u altijd per de eerstvolgende kalendermaand kunt stoppen als de bijlessen niet meer benodigd zijn.

Wie verzorgt de bijles?

Onze bijlesgevers zijn studenten die zelf een uitstekend cijfer op hun eindexamen hebben behaald voor het vak Engels. Ook volgen zij vaak nog een studie waarbij sommige vakken in het Engels worden gegeven. De combinatie van het kleine leeftijdsverschil en het feit dat zij zelf onlangs de middelbare school hebben doorlopen, maakt dat zij de stof vaak op een begrijpelijke manier kunnen uitleggen. Natuurlijk worden zij ook door ons getest op hun uitlegvaardigheden. Daarnaast kunnen zij altijd bij ons pedagogisch team terecht voor vragen en hebben zij toegang tot een didactisch platform, dat vol met tips en tricks staat om de bijlessen zo goed mogelijk te laten verlopen.

De all-in tarieven

Onze all-in uurtarieven liggen tussen de € 16,- en € 23,- per uur. Het exacte uurtarief wordt bepaald aan de hand van het aantal uren dat u bij ons afneemt. Een eventuele reistijdvergoeding is bij ons altijd vrijwillig. Mocht u hiervoor openstaan, dan kunt u dit onderling met de bijlesgever bespreken.

Het ingekochte urenpakket is iedere maand aanpasbaar en opzegbaar, zodat er direct gestopt kan worden als de bijlessen niet langer meer benodigd zijn. Heeft uw kind slechts eenmalig een aantal uurtjes bijles nodig? Ook dat kan dus gewoon!

Onze service

Ons team staat doordeweeks tot in de avonduren en zelfs op de zaterdag klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunnen we vaak ook snel anticiperen als er ineens een nieuwe bijlesgever benodigd is. Tot slot houden wij zelf ook na het vinden van een bijlesgever altijd een vinger aan de pols, zodat we precies weten hoe de bijlessen verlopen.

 

 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

16 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst