Bijles scheikunde - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles scheikunde

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles scheikunde

Heeft uw kind ondersteuning nodig bij het schoolvak scheikunde? Vanuit onze 22 jaar ervaring weten we dat met 1 á 2 uurtjes individuele  bijles per week de achterstanden al heel snel kunnen worden weggewerkt. Geef uw wensen en voorkeuren door en laat ons een passende bijlesgever voor u zoeken. Hierna kunnen we vaak binnen 2 werkdagen al iemand voorstellen en kan er direct gestart worden!

Scheikunde bijles op maat voor iedere leerling

StudentsPlus biedt scheikunde bijlessen voor alle leerlingen van de middelbare school, dus voor het vmbo, havo, vwo en het gymnasium. Op het vmbo wordt het vak vaak toegespitst op natuurkunde en scheikunde, genaamd NaSk. Ook hier kunnen wij mee helpen. Daarnaast kunnen mbo’ers en hbo’ers ook bij ons terecht voor het vak scheikunde. Of het nu om scheikundig rekenen, moleculen of om bindingen gaat, in vrijwel iedere situatie kunnen wij uitkomst bieden.

Bijles scheikunde bij StudentsPlus in een notendop:

 • Individuele bijles aan huis van een student;
 • Snel starten, vaak binnen 2 werkdagen;
 • Tarieven tussen de € 22,- en € 31,- per uur;
 • Geen andere onverwachte kosten;
 • Gratis toegang tot de online Leeromgeving;
 • Is er geen klik met de voorgestelde bijlesgever? Dan zoeken wij een nieuwe!

U bepaalt zelf de vormgeving van de bijlessen

In onze online inschrijving wordt u stapsgewijs gevraagd hoe, waar en wanneer de scheikunde bijlessen moeten plaatsvinden. Wij nemen u vervolgens de zoektocht naar een bijlesgever die hier goed bij aansluit uit handen. De concrete afspraken maakt u uiteindelijk met de bijlesgever zelf. Heeft u toch liever een andere bijlesgever? Dan gaan wij wederom direct voor u aan de slag.

Voordat u de inschrijving kunt doen, dient u eerst een gratis StudentsPlus-account aan te maken. Op uw account kunt u vervolgens met de online inschrijving starten, waarin u al uw wensen en voorkeuren aangeeft. Vinden wij niemand op basis van uw inschrijving? Ook dan betaalt u nergens voor, aangezien wij geen inschrijfkosten kennen.

Wat als er bijles benodigd is in meerdere vakken?

Het is ook zeker mogelijk om bijles aan te vragen voor meerdere vakken. Wij proberen in dat geval altijd een bijlesgever te zoeken die met alle vakken kan helpen, zodat uw kind steeds iedere keer kan bepalen aan welk vak er gewerkt moet worden.

De scheikunde bijlesgevers van StudentsPlus

De scheikunde bijlessen worden verzorgd door studenten die zelf minimaal de havo of vwo hebben afgerond met een uitstekend eindcijfer op hun diploma voor het vak scheikunde. Daarnaast heeft het de voorkeur dat zij momenteel een studie doen waarbij scheikunde nog steeds een rol speelt. Uiteraard bent u vrij om tijdens de inschrijving eventuele andere voorkeuren aan te geven.

StudentsPlus draagt zorg voor de kwaliteit van de bijlesgevers. Zo checken wij aan de hand van een sollicitatiegesprek of zij de stof goed kunnen overbrengen op andere leerlingen. Onze pedagoog en jeugdpsycholoog blijven hen hierbij ondersteunen, ook tijdens de bijlessen. Als extra hulpmiddel hebben zij allerlei artikelen voor de bijlesgevers beschikbaar gesteld waarin tips staan om de bijlessen nog beter te laten verlopen. Tot slot nemen wij zelf contact met u op om te monitoren hoe de bijlessen verlopen en eventueel bij te sturen.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst