Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles wiskunde

Heeft uw kind wat extra hulp nodig bij het schoolvak wiskunde? Laat StudentsPlus dan een wiskunde bijlesgever voor u zoeken! Doordat wij al 15 jaar wiskunde bijles in heel Nederland bieden, kunnen we vrijwel iedere leerling van de middelbare school helpen. Dat geldt ook voor leerlingen van de bovenbouw, die bijvoorbeeld wiskunde A, B, C of zelfs D volgen.

Bijles wiskunde bij StudentsPlus werkt als volgt:

  • Maak een gratis StudentsPlus-account aan;
  • Geef al uw wensen en voorkeuren door in onze online inschrijving;
  • Wij kunnen vaak binnen 5 werkdagen al iemand voorstellen;
  • Is er geen klik met de bijlesgever? StudentsPlus zoekt direct een nieuwe;
  • Het urenpakket kunt u iedere maand aanpassen en opzeggen;
  • De facturen betaalt u pas achteraf.

Uiteraard is de zoektocht naar een bijlesgever altijd kosteloos, ook wanneer wij geen passende wiskunde bijlesgever kunnen voorstellen aan de hand van uw inschrijving.

De tarieven voor wiskunde bijles

StudentsPlus hanteert all-in uurtarieven tussen de € 15,- en € 21,- per uur, afhankelijk van het aantal uur dat u bij ons afneemt. Hier komen geen andere kosten meer bij, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een eventuele reistijdvergoeding is bij ons vrijwillig en zullen wij dus ook nooit factureren.

Voor bovenstaande tarieven krijgt u gratis toegang tot onze online Leeromgeving, waarin duizenden oefenopgaven staan van alle soorten van wiskunde. Met deze oefenopgaven kan uw kind ook buiten de wiskunde bijlessen oefenen, zodat er nog sneller naar hogere cijfers gewerkt kan worden.

U vraagt, wij zoeken

Tijdens de online inschrijving beslist u zelf waar, wanneer en hoe vaak de bijlessen moeten plaatsvinden. Op basis daarvan gaan wij direct voor u aan de slag, waarna we u vaak al binnen enkele dagen een bijlesgever kunnen voorstellen. Voordat u met de inschrijving kunt starten, dient u eerst een StudentsPlus-account aan te maken. Zowel het aanmaken van een account als het doen van de inschrijving is altijd kosteloos bij StudentsPlus, ook in het uitzonderlijke geval dat we niemand kunnen vinden.

Lees meer

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

15 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst