Bijles wiskunde - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles wiskunde

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele bijles wiskunde

Heeft uw kind wat extra hulp nodig bij het schoolvak wiskunde? Laat StudentsPlus dan een wiskunde bijlesgever voor u zoeken! Doordat wij al 22 jaar wiskunde bijles in heel Nederland bieden, kunnen we vrijwel iedere leerling van de middelbare school helpen. Dat geldt ook voor leerlingen van de bovenbouw, die bijvoorbeeld wiskunde A, B, C of zelfs D volgen.

Bijles wiskunde bij StudentsPlus werkt als volgt:

 • Maak een gratis StudentsPlus-account aan;
 • Geef al uw wensen en voorkeuren door in onze online inschrijving;
 • Wij kunnen vaak binnen 2 werkdagen al iemand voorstellen;
 • Is er geen klik met de bijlesgever? StudentsPlus zoekt direct een nieuwe;
 • Het urenpakket kunt u iedere maand aanpassen en opzeggen;
 • De facturen betaalt u pas achteraf.

Uiteraard is de zoektocht naar een bijlesgever altijd kosteloos, ook wanneer wij geen passende wiskunde bijlesgever kunnen voorstellen aan de hand van uw inschrijving.

De tarieven voor wiskunde bijles

StudentsPlus hanteert all-in uurtarieven tussen de € 22,- en € 31,- per uur, afhankelijk van het aantal uur dat u bij ons afneemt. Hier komen geen andere kosten meer bij, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een eventuele reistijdvergoeding is bij ons vrijwillig en zullen wij dus ook nooit factureren.

Voor bovenstaande tarieven krijgt u gratis toegang tot onze online Leeromgeving, waarin duizenden oefenopgaven staan van alle soorten van wiskunde. Met deze oefenopgaven kan uw kind ook buiten de wiskunde bijlessen oefenen, zodat er nog sneller naar hogere cijfers gewerkt kan worden.

U vraagt, wij zoeken

Tijdens de online inschrijving beslist u zelf waar, wanneer en hoe vaak de bijlessen moeten plaatsvinden. Op basis daarvan gaan wij direct voor u aan de slag, waarna we u vaak al binnen enkele dagen een bijlesgever kunnen voorstellen. Voordat u met de inschrijving kunt starten, dient u eerst een StudentsPlus-account aan te maken. Zowel het aanmaken van een account als het doen van de inschrijving is altijd kosteloos bij StudentsPlus, ook in het uitzonderlijke geval dat we niemand kunnen vinden.

Wie verzorgt de wiskunde bijlessen?

Voordat een student bijles mag geven bij StudentsPlus, dient hij of zij zelf de middelbare school (meestal het vwo) te hebben afgerond en een 7 of hoger op de eindlijst voor het vak wiskunde te hebben gehaald. Zij hebben dus zelf ook onlangs eindexamen in het vak gedaan en staan daardoor dicht bij de leerling en de stof. Ook moet de bijlesgever het leuk vinden om de lastige oefenstof over te brengen op leerlingen en ezelsbruggetjes kunnen aanleren, zodat efficiënter met het wiskundehuiswerk en de aankomende toetsen wordt omgegaan.

Wij testen de didactische vaardigheden van de bijlesgever in een intakegesprek. Onze pedagoog en jeugdpsycholoog blijven hen hierna ondersteunen, ook tijdens de bijlessen. Daarnaast is er een online bibliotheek aangemaakt waaruit onze bijlesgevers tips en tricks kunnen halen om de bijlessen nog verder te optimaliseren.

Bijles op maat voor iedere wiskunde leerling

In principe kunnen we vrijwel iedere leerling helpen met bijlessen voor wiskunde. De meeste aanvragen krijgen we van leerlingen van de middelbare school (vmbo, havo, vwo en het gymnasium). Echter kunnen mbo’ers, hbo’ers en soms ook universitaire studenten bij ons terecht. Wij selecteren voor iedere leerling zorgvuldig een bijlesgever, waarbij we uw inschrijving altijd als leidraad gebruiken.

Kan er ook bijles in meerdere vakken aangevraagd worden?

Dat kan zeker! In dat geval is het altijd ons streven om één bijlesgever te vinden voor beide vakken, zodat uw kind per keer kan aangeven aan welk schoolvak er gewerkt moet worden. Heeft u liever twee verschillende bijlesgevers? Dan kunt u dat uiteraard gewoon bij ons aangeven.

Onze service en bereikbaarheid

Wij streven ernaar om zo snel en goed mogelijk aan al uw vragen te voldoen. Zo kunt u ons op doordeweekse avonden en zelfs op de zaterdagen bereiken voor al uw vragen. Is er bijvoorbeeld bijles in een ander vak benodigd van een andere bijlesgever? Dan kunnen wij direct voor u aan de slag. Ook houden wij na het vinden van een bijlesgever altijd een vinger aan de pols, zodat we exact weten hoe de bijlessen verlopen.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst