Bijles Grieks - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Grieks

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Grieks

Nog meer dan Latijn is bijles Grieks een specialistische aangelegenheid. Vanwege ons landelijke studentenbestand van bijlesgevers en onze 22 jaar ervaring, kunnen we vaak ook voor Grieks op korte termijn adequate ondersteuning verzorgen!

Bijles Grieks op maat

Wanneer uw zoon of dochter wat hulp wenst bij het maken van vertalingen of het leren van de grammatica en het alfabet, kan individuele bijles van een student uitkomst bieden. Een bijlesgever van StudentsPlus kan helpen bij de basis van het vak en de grammatica, maar ook eindexamenkandidaten voorbereiden op het eindexamen. Buiten het feit dat de bijlesgevers het vak Grieks op hun gymnasium-eindlijst met een 7 of hoger hebben afgesloten, zijn zij erg enthousiast en gemotiveerd om hun kennis over te dragen. Ook worden ze door onze pedagoog ondersteund en hebben wij gecheckt of zij bekwaam genoeg zijn om de probleemstof goed op leerlingen over te brengen.

Tarieven voor Griekse bijles

Het all-in uurtarief voor bijlessen voor Grieks ligt altijd tussen de € 22,- en € 31,-, afhankelijk van het aantal afgenomen uren. Wij kennen geen inschrijf- of zoekkosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een eventuele reistijdvergoeding is geheel vrijwillig en zullen wij dus ook nooit factureren. De facturatie geschiedt altijd achteraf na de maand van de bijlessen. Wij kennen geen opzegtermijn, zodat de bijlessen direct per de eerstvolgende kalendermaand gestopt kunnen worden als ze niet meer benodigd zijn.

Hoe laat ik StudentsPlus een bijlesgever zoeken?

U kunt ons aan het werk zetten door eerst een StudentsPlus-account aan te maken. Op uw account kunt u de inschrijving starten, waarin u al uw wensen en voorkeuren kwijt kunt. Hierna gaan wij direct aan de slag, waarna we doorgaans binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever kunnen voorstellen. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe! Onze zoektocht is overigens altijd kosteloos, ook wanneer we niemand kunnen voorstellen.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst