Bijles Frans - Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles Frans

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele bijles Frans

Heeft uw kind moeite met het leren van Franse woordjes of de lastige werkwoordvervoegingen? Laat StudentsPlus dan een bijlesgever voor u zoeken die uw kind kan helpen met individuele bijlessen voor Frans aan huis. In onze online inschrijving geeft u in enkele minuten aan wat u precies zoekt, waarna wij u vaak binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever kunnen voorstellen. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe!

Bijles Frans op maat voor iedere leerling

Leerlingen van alle niveaus (vmbo, havo, vwo en het gymnasium) kunnen bij ons terecht voor Franse bijlessen. Ook leerlingen die niet op de middelbare school zitten, maar bijvoorbeeld op het mbo of het hbo zijn bij ons aan het goede adres. Doordat wij al 20 bijles bieden in heel Nederland, kunnen we vrijwel iedereen helpen die zijn of haar Frans wil verbeteren.

U bepaalt de vormgeving van de bijlessen

De bijlessen zijn altijd in een 1-op-1 situatie, zodat alle aandacht is gericht op uw kind. U bepaalt daarnaast zelf of de bijlessen bij u thuis plaatsvinden. Hier vragen wij geen extra kosten voor, aangezien een eventuele reistijdvergoeding bij ons geheel vrijwillig is. Ook geeft u zelf tijdens de inschrijving aan wat de voorkeursdagen zijn en hoeveel uur er maandelijks moet plaatsvinden. Op basis van uw gehele inschrijving starten wij direct een zoektocht, waarna we vaak binnen 2 werkdagen een bijlesgever kunnen voorstellen.

Hoe zet ik StudentsPlus aan het werk?

De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op uw account kunt u vervolgens uw kind inschrijven, waarbij alle wensen en voorkeuren worden gevraagd. Hierna gaan wij direct voor u aan de slag. Vinden wij niemand op basis van uw inschrijving? Dan betaalt u ook helemaal nergens voor! Inschrijven bij StudentsPlus is namelijk altijd kosteloos.

Lees meer

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst