Bijles op atheneum niveau - Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles voor het atheneum

Bent u op zoek naar bijles voor uw kind die op het atheneum zit? Dan zit u bij StudentsPlus goed! Wij bieden bijles voor alle leerjaren van het atheneum en voor alle schoolvakken. De bijlessen zijn altijd individueel en bij u aan huis of op een locatie naar keuze. De afgelopen 22 jaar hebben wij een groot bestand van bijlesgevers door heel Nederland opgebouwd, waardoor we doorgaans de bijlessen aan huis kunnen laten plaatsvinden. 

Wie zijn de bijlesgevers?

De bijlessen bij StudentsPlus worden gegeven door studenten die doorgaans een hbo of universitaire studie volgen. Zij hebben het atheneum afgerond en daarbij goede cijfers behaald voor de opgegeven bijlesvakken, zodat zij altijd boven de stof staan. De bijlesgever gaat samen met uw kind aan de slag om te ontdekken waar de knelpunten zitten en hoe deze aangepakt moeten worden. In de meeste gevallen wordt met 1 à 2 uur bijles per week al een flinke vooruitgang geboekt!

De voordelen van StudentsPlus

Met een bijlespakket van StudentsPlus bent u gegarandeerd van veel flexibiliteit. Zo kan het urenpakket altijd nog opgezegd en aangepast worden tot op de laatste dag van de maand, zodat alleen de lopende maand afgemaakt hoeft te worden. U zit dus niet vast aan lange contracten! Ook is het mogelijk om elk moment te wisselen van bijlesgever (bijvoorbeeld bij geen klik) en andere bijlesvakken aan te vragen. De definitieve tijden worden in onderling overleg met de bijlesgever afgesproken, zodat de bijlessen altijd plaatsvinden op momenten dat het u of uw kind het beste uitkomt.

Account aanmaken en inschrijven

Wilt u graag snel weten wat wij in uw directe omgeving kunnen aanbieden? Dan kunt u een gratis account aanmaken, waarna u gelijk de mogelijkheden ziet. De volgende stap is het doen van een inschrijving via het account, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft met betrekking tot de bijlessen. Aan de hand van deze gegevens zoeken wij de best mogelijke match, welke we doorgaans binnen 2 werkdagen hebben gevonden.

 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.