Bijles op gymnasium niveau - Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles voor het gymnasium

Zit uw kind op het gymnasium en heeft deze moeite met bepaalde vakken? Dan biedt StudentsPlus hiervoor uitkomst! Wij verzorgen individuele bijles aan huis door heel Nederland en voor alle leerjaren van het gymnasium. De bijlessen worden gegeven door een student die recentelijk het gymnasium heeft afgesloten en hierbij goede cijfers heeft gehaald voor het bijlesvak. Wij bieden bijles voor alle schoolvakken, zoals Nederlands, wiskunde en natuurkunde, maar ook voor Latijn en Grieks.

Bijles door een student

Onze bijlesgevers hebben allemaal eindexamen gedaan voor het gymnasium en daarbij goede cijfers gehaald voor de bijlesvakken. Doorgaans studeren zij aan het hbo of een universiteit door het hele land. Zij zijn de ideale bijlesgevers, aangezien zij nog dicht bij de stof staan én dicht bij de leerling. De drempel wordt voor uw kind laag om eventuele vragen te stellen. Tijdens de bijlessen gaat de bijlesgever samen met uw kind met de probleemstof aan de slag. Zo wordt er efficiënt gewerkt en zal er snel vooruitgang te zien zijn. Ook zal de bijlesgever zelf achterhalen waar er eventueel nog aan gewerkt moet worden en waar sommige problemen precies vandaan komen.

Hoe werkt StudentsPlus?

De bijlessen worden ingekocht op basis van urenpakketten met tarieven tussen de €22 en €31 per uur. Deze urenpakketten zijn maandelijks opzegbaar en aanpasbaar, zodat u niet aan een lang contract vast zit. Inschrijven en de zoektocht naar een geschikte bijlesgever in uw omgeving is altijd gratis, net als het vinden van een vervangende bijlesgever. Daarnaast krijgt uw kind direct toegang tot onze Leeromgeving, met daarop oefenopgaven voor de meest aangevraagde bijlesvakken voor elk leerjaar van het gymnasium.

Inschrijven voor bijles

Nieuwsgierig geworden wat wij voor uw kind kunnen betekenen? Maak dan gratis een account aan! Hiermee kan ook gelijk een inschrijving worden gedaan voor de bijlessen. Op basis van uw wensen en gegevens zoeken wij dan een passende bijlesgever.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!