Bijles Latijn in Eindhoven - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Latijn in Eindhoven

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Latijn in Eindhoven

Latijn is één van de moeilijkere talen om te leren, dus het is ook helemaal niet gek wanneer uw kind moeite heeft met dit vak. Zou extra hulp niet verkeerd zijn? Dan bent u bij StudentsPlus aan het goede adres! Wij verzorgen individuele bijlessen, waardoor alle aandacht 1-op-1 is gericht op uw kind. Als er dus vragen zijn over bepaalde onderwerpen, kan er gelijk extra uitleg worden gegeven, wat in een volle schoolklas helaas niet altijd het geval is.

De bijlesgevers van StudentsPlus

Voor bijles Latijn zoeken wij altijd een enthousiaste student met een gymnasiumdiploma op zak en het vak Latijn met een 7 of hoger heeft afgesloten. De bijlesgever heeft dus zelf onlangs nog eindexamen in dit vak gedaan, waardoor de stof nog vers in de gedachten ligt. De didactische vaardigheden worden door ons gecheckt en op peil gehouden, zodat een bijlesgever ook over goede uitleg capaciteiten beschikt. Mocht u onverhoopt toch geen klik hebben met een de bijlesgever, dan gaan wij vanzelfsprekend direct voor u op zoek!

Hoe werkt het bij StudentsPlus?

Tijdens de online inschrijving heeft u de mogelijkheid om zelf al uw wensen en voorkeuren op te geven, die wij vanzelfsprekend meenemen in onze zoektocht naar een bijlesgever bij u in de buurt. Zo bepaalt u de voorkeursdagen, het aantal bijlesuren en of de bijles al dan niet aan huis moet gaan plaatsvinden. Doorgaans kunnen wij dankzij onze 22 jaar ervaring binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever vinden.

Account aanmaken en inschrijven

Door het aanmaken van een account en de inschrijving te voltooien, gaan wij direct op zoek naar geschikte bijlesgever! Een zoektocht is altijd kosteloos, ook in het uitzonderlijke geval dat we niemand kunnen vinden. De tarieven voor de bijlessen liggen altijd tussen de €22 en €31 per uur, afhankelijk van het aantal afgenomen uren. Voelt uw kind zich zelfverzekerder en de bijlessen zijn niet meer nodig? Dan kunt u de bijlessen direct bij ons opzeggen, aangezien wij geen opzegtermijn kennen.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst