Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles aardrijkskunde in Groningen

Hoe zat het ook alweer met die verschillende gesteenten? En wat betekent suburbanisatie? Aardrijkskunde kan voor veel leerlingen een lastig vak zijn. Vaak speelt het ‘leren leren’ en het toepassen van de geleerde lesstof op de toetsvragen hierbij ook een belangrijke rol. StudentsPlus Groningen biedt de oplossing in de vorm van individuele bijles aan huis.

Bijles aardrijkskunde: snel geregeld en van hoge kwaliteit

Door onze 20 jaar ervaring, weten wij dat ons concept (individuele bijles, aan huis en door een student) werkt. Ook zijn we ons ervan bewust dat de bijles snel van start moet gaan. In Groningen en de omliggende dorpen hebben we daarom meestal binnen enkele dagdelen een geschikte bijlesgever gevonden. Onze bijlesgevers hebben zelf recentelijk nog het vak aardrijkskunde op de middelbare school gehad en zij hebben bij ons aangegeven dat ze het erg leuk vinden om deze kennis te delen. Aangezien het leeftijdsverschil niet groot is maar het kennisverschil wel, is er meestal snel een klik en verloopt de kennisoverdracht goed. De bijlesgever heeft ook een didactisch platform tot zijn beschikking om zijn uitlegvaardigheden te perfectioneren. Dit platform is gemaakt door ons professionele team met daarin o.a. een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog.

Geïnteresseerd?

U heeft al bijles vanaf €17 per uur. Wanneer u van onze diensten gebruik wenst te maken, kunt u gratis een account aanmaken. U ziet direct de concrete mogelijkheden en u kunt een kosteloze online inschrijving doen. Hierin geeft u al uw wensen en voorkeuren door, die als leidraad gelden voor onze zoektocht. Vinden wij geen geschikte bijlesgever, dan betaalt u ons niets! Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij natuurlijk een nieuwe.

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Stuur bijlesgever een bericht!

Laat weten wat er nodig is (bijvoorbeeld probleemstof) en geef eventueel beschikbare dagen voor de bijles door. Wij benaderen de bijlesgever!


Velden met een * zijn verplichte velden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst