Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles biologie in Groningen

Biologie is dat lastige vak over DNA, cellen en chromosomen. Niet bepaald de makkelijkste onderwerpen en het is dan ook niet verwonderlijk dat het vak vaak als moeilijk wordt ervaren door middelbare scholieren. Daarom biedt StudentsPlus Groningen de oplossing in de vorm van individuele bijles biologie door een student die dit vak tot in de puntjes beheerst.

Meer dan 20 jaar ervaring in bijles biologie

Door onze ervaring hebben wij een groot bestand aan bijlesgevers die uw kind graag willen helpen met biologie. Niet alleen in Groningen kunnen wij binnen enkele dagen een goede koppeling maken, maar ook in bijvoorbeeld Haren of Bedum lukt ons dit erg snel. Wij starten altijd aan de hand van uw wensen en voorkeuren een zoektocht, zodat we iemand kunnen voorstellen die zo goed mogelijk aansluit bij wat u zoekt. Wilt u toch liever een andere bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe.

De tarieven

Het uurtarief voor biologie ligt tussen de €17 en €25. U kunt verder maandelijks de bijlessen wijzigen of opzeggen. Ook kennen wij geen andere kosten, zoals zoek- of inschrijfkosten. 

Om de bijlessen zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij een didactisch platform ontwikkeld voor onze bijlesgevers. Deze staat vol met tips en trucs om de kennisoverdracht zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast houden wij contact met u na de koppeling om vinger aan de pols te houden. Bent u geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvend account aan!

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst