Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Duits in Groningen

Der, die, das, dem, den. Al die vervoegingen zijn voor veel scholieren een moeilijk onderdeel van de Duitse taal. Voor uw zoon of dochter ook? Geen zorgen, StudentsPlus Groningen biedt uitkomst! U krijgt van ons individuele bijles aan huis van een student.

Veel ervaring in bijles Duits

StudentsPlus Groningen is al ruim 20 jaar actief in Groningen en heeft hierdoor veel ervaring opgebouwd in het vinden van een goede bijlesgever. Ons team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog staat altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft. Daarnaast hebben zij een didactisch platform met veel tips en trucs ontwikkeld voor onze bijlesgevers. Zij kunnen hun uitlegcapaciteiten hiermee perfectioneren. Wij zoeken altijd een bijlesgever aan de hand van uw wensen en voorkeuren. In de stad Groningen en de omliggende dorpen kunnen wij doorgaans binnen enkele dagdelen een geschikte bijlesgever voor u vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak dan een vrijblijvend account aan! U ziet direct wat wij voor u kunnen betekenen en u kunt uw inschrijving meteen starten! Het uurtarief ligt bij StudentsPlus tussen €17 en €25. U kunt de bijlessen maandelijks wijzigen en opzeggen. Verder kennen wij geen andere kosten, waardoor u exact weet waar u aan toe bent. 

Ons team houdt altijd een vinger aan de pols om te zien hoe de bijlessen verlopen. Wilt u toch liever een andere bijlesgever? Dan zoeken wij direct een vervanger!

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Stuur bijlesgever een bericht!

Laat weten wat er nodig is (bijvoorbeeld probleemstof) en geef eventueel beschikbare dagen voor de bijles door. Wij benaderen de bijlesgever!


Velden met een * zijn verplichte velden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst