Bijles Frans op z'n Gronings | Persoonlijk en aan huis
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles Frans in Groningen

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele bijles Frans in Groningen

Frans is zo’n vak waarbij een klein beetje kennis vaak niet volstaat om uw zoon of dochter op weg te helpen. De taal is moeilijk, snel en kent vele grammaticale variaties. StudentsPlus Groningen biedt daarin dé oplossing door individuele bijles aan huis te bieden, gegeven door een student die zijn kennis goed over kan brengen.

Bijles Frans: snel geregeld

StudentsPlus is al 22 jaar actief in Groningen, waardoor we inmiddels heel veel bijlesgevers hebben en op ieder schoolniveau kunnen helpen. In Groningen en de omliggende dorpen duurt een zoektocht vaak niet langer dan enkele dagen. Wij zoeken altijd een bijlesgever aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Sluit de voorgestelde bijlesgever niet geheel aan bij wat u zoekt? Dan zoeken wij uiteraard direct een vervangende bijlesgever.

Extra service

Er staat een team voor u klaar van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Zij houden contact met u om te kijken of de bijlessen naar wens verlopen. Daarnaast controleert ons team de kennis van de bijlesgever. Ook houden wij een intakegesprek met al onze bijlesgevers. Om de uitlegcapaciteiten van onze bijlesgevers te perfectioneren, heeft ons team een didactisch platform gemaakt.

De wensen en voorkeuren doorgeven

De eerste stap naar bijles Frans is het aanmaken van een vrijblijvend account. Hierna ziet u de mogelijkheden en kunt u zich direct inschrijven. In deze inschrijving vragen wij nog een aantal gegevens, zoals de voorkeursdagen. Hierna gaan wij direct voor u aan de slag. Vinden we niemand, dan krijgt u uiteraard ook geen factuur van ons. Wij kennen geen inschrijf- of administratiekosten.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst