Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles geschiedenis in Groningen

Geschiedenis is een vak dat niet alleen gaat over jaartallen, maar ook over verbanden, oorzaak en gevolg en een bepaalde manier van vragen lezen en beantwoorden. Dit kan moeilijk zijn om onder de knie te krijgen en daarom biedt StudentsPlus Groningen de oplossing. Wij bieden individuele bijles, verzorgd door een student die juist gespecialiseerd is in dit vak.

Bijles geschiedenis door StudentsPlus: ervaren en vertrouwd

Al ruim 20 jaar biedt StudentsPlus Groningen individuele bijles geschiedenis thuis aan scholieren. Hierdoor kunnen wij vaak binnen enkele werkdagen de meest bijpassende bijlesgever vinden. Niet alleen de kennis is belangrijk, maar daarnaast ook het uitleggend vermogen en de klik tussen de bijlesgever en de leerling. Is die klik er niet? Dan zoeken wij direct een nieuwe bijlesgever.

Uiteraard controleren wij de kennis van de bijlesgever en komt iedere bijlesgever op een persoonlijk intakegesprek. Daarnaast heeft ons team van o.a. een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog, een didactisch platform gemaakt waarmee de student zijn didactische vaardigheden kan perfectioneren.

Tarieven en de vervolgstappen

U heeft al een student vanaf €17 per uur. Als u benieuwd bent wat wij precies voor u kunnen betekenen, kunt u beginnen met het aanmaken van een vrijblijvend account. U ziet dan direct wat de concrete mogelijkheden zijn en u kunt eventueel de gratis inschrijving doen. Hierin geeft u al uw wensen en voorkeuren door, waarna wij direct voor u aan de slag gaan. Vinden wij geen bijlesgever, dan sturen wij u ook geen factuur. Wij hanteren namelijk nooit administratiekosten.

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Stuur bijlesgever een bericht!

Laat weten wat er nodig is (bijvoorbeeld probleemstof) en geef eventueel beschikbare dagen voor de bijles door. Wij benaderen de bijlesgever!


Velden met een * zijn verplichte velden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst