Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Grieks in Groningen

Grieks is vaak nou juist dat ene vak waarbij u als ouder uw zoon of dochter niet kunt helpen. De letters lijken wel geheimtaal, laat staan de grammaticale vervoegingen. StudentsPlus Groningen kan hierbij helpen door middel van individuele bijles van een student aan huis.

Bijles Grieks op maat

De bijlesgevers van StudentsPlus Groningen hebben een gymnasiumdiploma op zak en hebben recentelijk zelf het eindexamen Grieks succesvol afgerond. Wij controleren de kennis van de bijlesgever en iedere bijlesgever heeft met ons een persoonlijk intakegesprek. Door een klein verschil in leeftijd, maar groot verschil in kennis, is een student vaak de ideale bijlesgever. De leerling voelt zich op zijn gemak en hierdoor gaat de kennisoverdracht vaak soepel. Achter de student staat een professioneel team die de bijlesgever didactisch ondersteunt en die bij u een vinger aan de pols houdt of alles nog naar wens verloopt. Is dat niet het geval? Dan zoeken wij natuurlijk direct een nieuwe bijlesgever.

U bepaalt zelf de vormgeving van de bijlessen

U heeft al bijles Grieks vanaf €17 per uur. Als u concreet wilt weten wat wij voor uw kind kunnen betekenen, dan is de eerste stap om een gratis account aan te maken. Hier treft u vervolgens verdere uitleg over de werkwijze en kunt u de online inschrijving starten. In deze inschrijving geeft u al uw wensen en voorkeuren door, waarna we in Groningen meestal binnen enkele dagen een bijlesgever kunnen voorstellen. Wanneer wij geen bijlesgever kunnen vinden, dan bent u ons uiteraard ook niets verschuldigd. Wij kennen namelijk geen administratiekosten.

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Stuur bijlesgever een bericht!

Laat weten wat er nodig is (bijvoorbeeld probleemstof) en geef eventueel beschikbare dagen voor de bijles door. Wij benaderen de bijlesgever!


Velden met een * zijn verplichte velden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst