Bijles Grieks op z'n Gronings | Persoonlijk en aan huis
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Grieks in Groningen

Grieks is vaak nou juist dat ene vak waarbij u als ouder uw zoon of dochter niet kunt helpen. De letters lijken wel geheimtaal, laat staan de grammaticale vervoegingen. StudentsPlus Groningen kan hierbij helpen door middel van individuele bijles van een student aan huis.

Bijles Grieks op maat

De bijlesgevers van StudentsPlus Groningen hebben een gymnasiumdiploma op zak en hebben recentelijk zelf het eindexamen Grieks succesvol afgerond. Wij controleren de kennis van de bijlesgever en iedere bijlesgever heeft met ons een persoonlijk intakegesprek. Door een klein verschil in leeftijd, maar groot verschil in kennis, is een student vaak de ideale bijlesgever. De leerling voelt zich op zijn gemak en hierdoor gaat de kennisoverdracht vaak soepel. Achter de student staat een professioneel team die de bijlesgever didactisch ondersteunt en die bij u een vinger aan de pols houdt of alles nog naar wens verloopt. Is dat niet het geval? Dan zoeken wij natuurlijk direct een nieuwe bijlesgever.

U bepaalt zelf de vormgeving van de bijlessen

U heeft al bijles Grieks vanaf €17 per uur. Als u concreet wilt weten wat wij voor uw kind kunnen betekenen, dan is de eerste stap om een gratis account aan te maken. Hier treft u vervolgens verdere uitleg over de werkwijze en kunt u de online inschrijving starten. In deze inschrijving geeft u al uw wensen en voorkeuren door, waarna we in Groningen meestal binnen enkele dagen een bijlesgever kunnen voorstellen. Wanneer wij geen bijlesgever kunnen vinden, dan bent u ons uiteraard ook niets verschuldigd. Wij kennen namelijk geen administratiekosten.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst