Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles Latijn in Groningen

Latijn! Vaak net niet de taal die u als ouder even met uw zoon of dochter kunt gaan oefenen. De woorden komen enigszins bekend voor, maar een nominativus en een accusativus? Dat is toch wel andere koek. StudentsPlus Groningen helpt met dit probleem, omdat er veel studenten klaarstaan die uitblinken in Latijn en hun kennis op een enthousiaste manier over kunnen brengen. De bijles Latijn wordt aan huis gegeven, als u dat natuurlijk wil.

Latijn bijles: veel ervaring en snel geregeld

Vergeleken met de leeftijd van de Latijnse taal is StudentsPlus een groentje, maar toch is het bedrijf al 20 jaar een begrip in Groningen en omstreken wanneer het gaat om individuele bijles. Wanneer u vandaag nog een gratis account aanmaakt en zich vervolgens inschrijft, kunt u doorgaans binnen enkele dagen beginnen met de bijles. Wij controleren de kennis van de bijlesgever en daarnaast hebben wij een persoonlijk intakegesprek met hen. Naast de kennis zijn de uitlegcapaciteiten van de bijlesgever van doorslaggevend belang. Om die reden hebben wij een didactisch platform ontwikkeld. Deze staat bol van de tips en trucs, zodat de bijlesgever een kwalitatief goede bijles kan geven.

Tarieven

Een bijlesgever van StudentsPlus kan u al helpen vanaf €17 per uur. Wij kennen geen inschrijfkosten en u kunt de bijlessen iedere maand aanpassen en opzeggen. Is er onverhoopt geen klik tussen de bijlesgever en uw kind? Dan zoeken wij direct een nieuwe bijlesgever. Kortom: maak een account aan, geef ons uw wensen en voorkeuren door in de inschrijving en wij nemen u het zoekwerk uit handen.

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Stuur bijlesgever een bericht!

Laat weten wat er nodig is (bijvoorbeeld probleemstof) en geef eventueel beschikbare dagen voor de bijles door. Wij benaderen de bijlesgever!


Velden met een * zijn verplichte velden.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst