Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles wiskunde in Groningen

Heeft uw kind bijles wiskunde nodig? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij bieden al 20 jaar individuele wiskunde bijles aan huis en zijn hiermee begonnen in Groningen. Daarom kunnen we inmiddels op ieder niveau en met iedere vorm van wiskunde helpen, dus ook bij wiskunde A, B, C en D.

Bijles wiskunde bij StudentsPlus Groningen:

 • Individueel en aan huis van een student;
 • Zelf de wensen en voorkeuren bepalen;
 • Binnen enkele dagen een bijlesgever;
 • Is er geen klik? StudentsPlus zoekt een vervangende bijlesgever;
 • Achteraf betalen en geen inschrijfkosten.

Ook kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van onze online Leeromgeving, waarin voor ieder schoolniveau ook relevante wiskunde oefenopgaven te vinden zijn. Hiermee kan ook buiten de wiskunde bijlessen geoefend worden, zodat eventuele achterstanden nog sneller kunnen worden weggewerkt.

De bijlestarieven

Onze uurtarieven liggen tussen de € 17,- en € 25,- per uur, afhankelijk van het aantal ingekochte uren. Wij kennen geen inschrijfkosten, ook niet wanneer wij niemand kunnen vinden. Verder kunt u de bijlessen altijd opzeggen per de eerste van de aankomende kalendermaand, waardoor wij dus eigenlijk geen opzegtermijn hebben.

Wiskunde bijles op maat

Om uw wensen en voorkeuren in kaart te brengen, vragen we slechts 10 minuten van uw tijd. De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Hier ziet u direct de concrete mogelijkheden, waarna u met de tweede stap kunt beginnen; de inschrijving. Hierin vragen wij o.a. de voorkeursdagen en het gewenste urenaantal, waarna we direct de zoektocht uitzetten. Vaak kunnen we hierna binnen enkele dagen al een bijlesgever voorstellen.

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Stuur bijlesgever een bericht!

Laat weten wat er nodig is (bijvoorbeeld probleemstof) en geef eventueel beschikbare dagen voor de bijles door. Wij benaderen de bijlesgever!


Velden met een * zijn verplichte velden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst