Bijles biologie in Haren | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles biologie in Haren

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles biologie in Haren

Wat is een chromosoom? En hoe zat dat ook alweer met fotosynthese? Biologie blijkt voor veel leerlingen een uitdaging te zijn en individuele bijles is daarvoor de oplossing! StudentsPlus verzorgt al 21 jaar individuele bijlessen voor biologie in heel Nederland, waardoor we vrijwel iedere leerling bijles biologie op maat kunnen bieden.

Bijles biologie op alle niveaus in Haren

Wij verzorgen in heel Nederland, ook in Haren, dagelijks bijlessen biologie aan leerlingen van:

 • De basisschool;
 • De middelbare school (vmbo, havo, vwo (atheneum en gymnasium));
 • Het mbo, hbo en de universiteit.

Ook in overige situaties kan StudentsPlus vaak uitkomst bieden.

U vraagt bijles biologie? Wij gaan op zoek!

Tijdens de online inschrijving voor bijles biologie geeft u al uw wensen en voorkeuren door. Zo bepaalt u zelf of de bijles al dan niet aan huis moet plaatsvinden. Ook geeft u de voorkeursdagen en het gewenste uren aantal door. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever voor biologie? Dan zoeken wij direct een nieuwe bijlesgever voor u.

Account aanmaken, inschrijven en bijles biologie krijgen

De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Hierna kunt u starten met de inschrijving voor bijles biologie, waarin u ons uw concrete zoekopdracht meegeeft. Doorgaans kunnen we u hierna binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever aanbieden. Een inschrijving bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook als we niemand kunnen vinden aan de hand van uw inschrijving. Tot slot werken wij zonder opzegtermijn, waardoor u altijd per de eerstvolgende kalendermaand kunt stoppen als de bijlessen biologie niet meer benodigd zijn.

Wie verzorgt de bijles?

Onze bijlesgevers zijn studenten die zelf een uitstekend cijfer op hun eindexamen hebben gehaald voor het vak biologie. De combinatie van het kleine leeftijdsverschil en het feit dat zij zelf onlangs de middelbare school hebben doorlopen, maakt dat zij de stof vaak op een begrijpelijke manier kunnen uitleggen. Natuurlijk worden zij ook door ons getest op hun uitlegvaardigheden. Daarnaast kunnen zij altijd bij ons pedagogisch team terecht voor vragen en hebben zij toegang tot een didactisch platform, dat vol met tips en tricks staat om de bijlessen zo goed mogelijk te laten verlopen.

De all-in tarieven

Onze all-in uurtarieven liggen tussen de € 19,- en € 28,- per uur. Het exacte uurtarief wordt bepaald aan de hand van het aantal uren dat u bij ons afneemt. Een eventuele reistijdvergoeding is bij ons altijd vrijwillig. Mocht u hiervoor openstaan, dan kunt u dit onderling met de bijlesgever bespreken.

Het ingekochte urenpakket is iedere maand aanpasbaar en opzegbaar, zodat er direct gestopt kan worden als de bijlessen niet langer meer benodigd zijn. Heeft uw kind slechts eenmalig een aantal uurtjes bijles biologie nodig? Ook dat kan dus gewoon!

Onze service

Ons team staat doordeweeks klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunnen we vaak ook snel anticiperen als er ineens een nieuwe bijlesgever benodigd is. Tot slot houden wij zelf ook na het vinden van een bijlesgever altijd een vinger aan de pols, zodat we precies weten hoe de bijlessen biologie verlopen.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst