Bijles geschiedenis in Leiden | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles geschiedenis in Leiden

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles geschiedenis in Leiden

Geschiedenis is een vak dat veel verschillende vaardigheden vereist: niet alleen moet een leerling parate kennis hebben van jaartallen en historische gebeurtenissen, maar ook is het belangrijk om goed begrijpend te kunnen lezen en om verbanden te kunnen zien. Veel middelbare scholieren lopen tegen problemen op, omdat zij het overzicht kwijtraken en daardoor een achterstand oplopen. Gelukkig biedt StudentsPlus de oplossing: individuele bijles aan huis door een student.

Bijles geschiedenis: snel geregeld

StudentsPlus heeft in haar 20-jarig bestaan veel ervaring opgebouwd in het koppelen van leerlingen aan bijlesgevers. Wij kunnen doorgaans binnen enkele dagen een geschikte bijlesgever vinden. Van tevoren hebben wij de kennis van deze bijlesgever gecheckt en daarnaast hebben wij met al onze bijlesgevers een persoonlijk intakegesprek.
Wanneer de koppeling gemaakt is, houden wij contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt. Heeft u vragen, dan staat ons professionele team voor u klaar. De medewerkers van dit team bieden altijd een luisterend oor en vinden het daarnaast leuk om net dat stapje extra te zetten voor leerlingen en bijlesgevers. Zo hebben zij een didactisch platform voor de bijlesgever ontwikkeld met daarin veel achtergrondinformatie over het geven van bijles.

Concreet voor u

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan een gratis account bij ons aan. U ziet dan meteen de mogelijkheden die wij voor u hebben. Daarnaast kunt u direct een inschrijving doen. U heeft al bijles bij ons vanaf € 19,- per uur!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst