Bijles geschiedenis in Leiden | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles geschiedenis in Leiden

Geschiedenis is een vak dat veel verschillende vaardigheden vereist: niet alleen moet een leerling parate kennis hebben van jaartallen en historische gebeurtenissen, maar ook is het belangrijk om goed begrijpend te kunnen lezen en om verbanden te kunnen zien. Veel middelbare scholieren lopen tegen problemen op, omdat zij het overzicht kwijtraken en daardoor een achterstand oplopen. Gelukkig biedt StudentsPlus de oplossing: individuele bijles aan huis door een student.

Bijles geschiedenis: snel geregeld

StudentsPlus heeft in haar 17-jarig bestaan veel ervaring opgebouwd in het koppelen van leerlingen aan bijlesgevers. Wij kunnen doorgaans binnen enkele dagen een geschikte bijlesgever vinden. Van tevoren hebben wij de kennis van deze bijlesgever gecheckt en daarnaast hebben wij met al onze bijlesgevers een persoonlijk intakegesprek.
Wanneer de koppeling gemaakt is, houden wij contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt. Heeft u vragen, dan staat ons professionele team voor u klaar. De medewerkers van dit team bieden altijd een luisterend oor en vinden het daarnaast leuk om net dat stapje extra te zetten voor leerlingen en bijlesgevers. Zo hebben zij een didactisch platform voor de bijlesgever ontwikkeld met daarin veel achtergrondinformatie over het geven van bijles.

Concreet voor u

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan een gratis account bij ons aan. U ziet dan meteen de mogelijkheden die wij voor u hebben. Daarnaast kunt u direct een inschrijving doen. U heeft al bijles bij ons vanaf € 17,- per uur!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst