Bijles aardrijkskunde - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles aardrijkskunde aan huis

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles aardrijkskunde aan huis

Heeft uw kind een duwtje in de goede richting nodig bij het schoolvak aardrijkskunde? StudentsPlus biedt al 22 jaar individuele aardrijkskunde bijles in heel Nederland. We bieden ondersteuning op ieder niveau, zodat vrijwel iedere leerling bij ons aan het goede adres is!

Tarieven voor bijles aardrijkskunde

Voor de bijlessen bij StudentsPlus betaalt u een all-in uurtarief tussen de € 22,- en € 31,- per uur, afhankelijk van het aantal ingekochte bijlesuren. Hier komen geen andere kosten meer bij, zoals inschrijfkosten. Een eventuele reistijdvergoeding is vrijwillig en zal dus nooit op de factuur staan. De facturatie geschiedt bij ons altijd achteraf, dus in de maand na het ingekochte urenpakket.

Verder werken wij met urenpakketten welke elke maand aanpasbaar en opzegbaar zijn. Zodoende is het dus ook mogelijk om eenmalig een aantal bijlessen af te nemen, bijvoorbeeld voor een toets. Ook kan direct een stopzegging gedaan worden zodra de bijlessen niet langer meer nodig zijn.

Wie verzorgt de bijlessen?

De aardrijkskunde bijlessen worden verzorgd door studenten die het vak aardrijkskunde zelf met een hoog cijfer op hun eindlijst hebben afgesloten. Zij hebben dus al eindexamen in het vak gedaan en vinden het ook leuk om bijles in dit vak te geven. Wij checken in hoeverre een bijlesgever bekwaam genoeg is om de probleemstof goed over te brengen op de leerling. Ook ondersteunen wij onze bijlesgevers, bijvoorbeeld met het didactische platform, waar zij altijd gebruik van kunnen maken. Tot slot houden we ook na het vinden van een bijlesgever altijd een vinger aan de pols, zodat we precies weten hoe de bijlessen verlopen. Is er onverhoopt toch geen klik? Dan zoeken we direct een nieuwe bijlesgever!

Hoe krijg ik zo snel mogelijk een bijlesgever?

Allereerst kunt u een gratis en persoonlijk account aanmaken. Op uw account kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarin wij stapsgewijs om al uw wensen en voorkeuren vragen, zoals de voorkeursdagen. Aan de hand daarvan kunnen we u doorgaans binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever voorstellen. Een inschrijving bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook wanneer wij geen bijlesgever kunnen vinden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst