Bijles biologie in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles biologie in Rotterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles biologie in Rotterdam

Wat is een chromosoom? En hoe zat dat ook alweer met fotosynthese? Biologie blijkt voor veel leerlingen een uitdaging te zijn en individuele bijles is daarvoor de oplossing! Onze bijlesgevers in Rotterdam en omgeving hebben dit vak vaak met uitstekende resultaten behaald. Een deel van hen is inmiddels student Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit. Maar welke studie een bijlesgever ook volgt, elke bijlesgever biologie is prima in staat om de stof op de bijlesleerling over te brengen.

Hoe werkt bijles bij StudentsPlus?

De tarieven voor de individuele bijlessen liggen tussen de €22 en €31 per uur. De bijlessen zijn altijd individueel en vinden plaats bij de leerling thuis. In deze vertrouwde omgeving kan er optimaal gewerkt worden aan de probleemstof. Er wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal van de leerling, zodat de bijlessen goed aansluiten op de lessen op school. Wij ondersteunen onze bijlesgevers met een didactisch platform, waar allerlei tips en trucs staan om de uitlegcapaciteiten te verbeteren.

Gratis account aanmaken en inschrijving afronden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt gratis en vrijblijvend een account bij ons aanmaken en de inschrijving afronden. Hierbij kunt u aangeven welke dagen en locaties het beste uitkomen en op basis daarvan zoeken wij de best mogelijke match. Als er geen klik is met de gevonden bijlesgever, gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe. De inschrijving en de zoektocht zijn altijd gratis bij StudentsPlus. Vinden wij geen bijlesgever? Dan betaalt u uiteraard niets! Hebben wij wel iemand gevonden, dan houden wij contact met u over de voortgang van de bijlessen.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst