Bijles scheikunde in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Scheikunde bijles in Rotterdam en omgeving

Vanaf 22 euro per uur!

Scheikunde bijles in Rotterdam en omgeving

Heeft uw kind moeite met scheikundige begrippen of met het toepassen van formules? Dan kan het erg prettig zijn als een student (van hbo of universiteit) hier met uw zoon of dochter naar kijkt. In een 1-op-1-setting, bij u thuis, kan er rustig gewerkt worden aan de onderwerpen die uw kind nog niet volledig onder de knie heeft. Precies deze hulp biedt StudentsPlus. 

Alleen betalen voor de pakketuren

StudentsPlus werkt op basis van ‘no cure, no pay’: voor de inschrijving en de zoektocht rekenen wij dus geen kosten. Pas op het moment dat wij een bijlesgever hebben gevonden, gaat het aangevraagde urenpakket van start. Dit urenpakket is altijd met ingang van de volgende kalendermaand aan te passen of op te zeggen. De uurtarieven voor Bijles liggen tussen € 22,- en € 31,- per uur.

Meer dan alleen het maken van een match...

StudentsPlus zorgt niet alleen voor de koppeling met een geschikte bijlesgever. Wij geven onze bijlesgevers ook handvatten om hun capaciteiten te verbeteren. Zo hebben zij gratis toegang tot een didactische database, waarin allerlei tips en trucs staan voor het geven van bijles. Daarnaast heeft StudentsPlus voor leerlingen de Leeromgeving ontwikkeld. Hierin staan oefenopgaven voor onder meer scheikunde, waarmee uw kind zelfstandig of tijdens de bijlessen kan oefenen.

Account aanmaken en inschrijven

Bijles is gemakkelijk aan te vragen bij StudentsPlus. Als eerste maakt u gratis een account bij ons aan. Daarna volgt een inschrijving, waarbij al uw wensen en voorkeuren worden gevraagd. Op basis hiervan maken wij een match, vaak al binnen 2 werkdagen. Zodra er een bijlesgever is gevonden, ontvangt u direct de contactgegevens van die persoon en kan er een eerste bijles ingepland worden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst