Bijles taal in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Taal bijles bij u thuis in Rotterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Taal bijles bij u thuis in Rotterdam

Heeft uw kind moeite met begrijpend lezen? Of moet er meer geoefend worden met spelling? StudentsPlus biedt hulp bij alle aspecten van taal in de vorm van individuele bijles. Deze bijlessen vinden plaats in de vertrouwde omgeving van uw kind: bij u thuis. In de afgelopen 22 jaar hebben we een groot bestand van bijlesgevers opgebouwd in Rotterdam en omgeving, waardoor wij op basis van uw wensen en voorkeuren de juiste match kunnen maken.

Bijles door een student

StudentsPlus vindt het belangrijk dat de juiste persoon bijles geeft aan uw kind. Een klik tussen uw kind en de bijlesgever is daarbij essentieel. Mocht het onverhoopt niet klikken, dan zullen wij kosteloos op zoek gaan naar een nieuwe bijlesgever.
In Rotterdam hebben we een groot aantal bijlesgevers die dagelijks bezig zijn met basisscholieren, bijvoorbeeld studenten van de pabo of de studie Pedagogische Wetenschappen. Maar ook onze andere bijlesgevers zijn enthousiast en capabel om de bijlessen aan uw zoon of dochter te verzorgen. Naast het feit dat we altijd persoonlijk kennismaken met onze bijlesgevers en hun kennis beoordelen, hebben we speciaal voor hen een didactisch platform ontwikkeld. Hiermee kunnen zij hun capaciteiten op het gebied van uitleggen en bijles geven up-to-date houden.

Hoe vraag ik bijles aan?

Als eerste maakt u een persoonlijk account aan, waarna u direct een inschrijving kunt doen. De informatie in deze inschrijving hebben we nodig om uw zoon of dochter te matchen aan de juiste bijlesgever. Nadat wij iemand hebben gevonden (meestal binnen vijf dagen), dan kan er direct een bijles worden ingepland. StudentsPlus werkt met maandelijks aanpasbare en opzegbare urenpakketten, zodat u zelf controle heeft over de frequentie van de bijlessen.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst