Bijles taal in Rotterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Taal bijles bij u thuis in Rotterdam

Heeft uw kind moeite met begrijpend lezen? Of moet er meer geoefend worden met spelling? StudentsPlus biedt hulp bij alle aspecten van taal in de vorm van individuele bijles. Deze bijlessen vinden plaats in de vertrouwde omgeving van uw kind: bij u thuis. In de afgelopen 17 jaar hebben we een groot bestand van bijlesgevers opgebouwd in Rotterdam en omgeving, waardoor wij op basis van uw wensen en voorkeuren de juiste match kunnen maken.

Bijles door een student

StudentsPlus vindt het belangrijk dat de juiste persoon bijles geeft aan uw kind. Een klik tussen uw kind en de bijlesgever is daarbij essentieel. Mocht het onverhoopt niet klikken, dan zullen wij kosteloos op zoek gaan naar een nieuwe bijlesgever.
In Rotterdam hebben we een groot aantal bijlesgevers die dagelijks bezig zijn met basisscholieren, bijvoorbeeld studenten van de pabo of de studie Pedagogische Wetenschappen. Maar ook onze andere bijlesgevers zijn enthousiast en capabel om de bijlessen aan uw zoon of dochter te verzorgen. Naast het feit dat we altijd persoonlijk kennismaken met onze bijlesgevers en hun kennis beoordelen, hebben we speciaal voor hen een didactisch platform ontwikkeld. Hiermee kunnen zij hun capaciteiten op het gebied van uitleggen en bijles geven up-to-date houden.

Hoe vraag ik bijles aan?

Als eerste maakt u een persoonlijk account aan, waarna u direct een inschrijving kunt doen. De informatie in deze inschrijving hebben we nodig om uw zoon of dochter te matchen aan de juiste bijlesgever. Nadat wij iemand hebben gevonden (meestal binnen vijf dagen), dan kan er direct een bijles worden ingepland. StudentsPlus werkt met maandelijks aanpasbare en opzegbare urenpakketten, zodat u zelf controle heeft over de frequentie van de bijlessen.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst